FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - KOSOVO

„Am toleranță zero!” » Edi Iordănescu a spus tot despre momentul schimbării lui Florinel Coman din meciul cu Israel

Edi Iordănescu nu acceptă derapajele de orice fel / foto: Cristi Preda (GSP)
Edi Iordănescu nu acceptă derapajele de orice fel / foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de , , - Publicat luni, 11 septembrie 2023 14:52 / Actualizat luni, 11 septembrie 2023 15:03

Selecționerul Edi Iordănescu a abordat o gamă largă de subiecte la conferința de presă de luni, cea în care a prefațat duelul cu Kosovo de marți seara. Tehnicianul a ținut să lămurească un aspect legat de Florinel Coman.

  • Echipa națională își continuă marți parcursul din această campanie. De la 21:45, înfruntăm Kosovo pe Arena Națională, liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Antena 1, un meci de care depinde soarta „tricolorilor” în grupă.

S-a vehiculat după meciul cu Israel că Florinel Coman ar fi avut o ieșire nervoasă în momentul în care Edi Iordănescu l-a înlocuit cu Valentin Mihăilă în minutul 56 și că acesta ar fi plecat direct la vestiare după schimbare.

Spre finalul conferinței, Iordănescu jr. a ținut să clarifice această ipoteză, dezvăluind că vedeta celor de la FCSB a cerut permisiunea staff-ului pentru a merge până la vestiare. Totuși, n-ar fi fost vorba de tensiuni sau de vreo răbufnire de orgoliu a lui Coman, asigură selecționerul.

Edi Iordănescu, toate declarațiile înaintea meciului vital România - Kosovo: „Vă spun cu mâna pe inimă! E principalul motiv pentru care nu reușim”
ROMÂNIA - KOSOVO
Edi Iordănescu, toate declarațiile înaintea meciului vital România - Kosovo: „Vă spun cu mâna pe inimă! E principalul motiv pentru care nu reușim”

Edi Iordănescu aduce clarificări despre Florinel Coman: „A lipsit maximum cinci minute. S-a dus până la toaletă și și-a schimbat tricoul”

„E un subiect pe care nu l-am discutat și aș vrea s-o facem. A ieșit un subiect (n.r. - în spațiul public) care nu există. Sunt multe discuții despre lucrurile care nu merg și încerc să vorbesc cu dumneavoastră pe marginea lor.

Am văzut că a ieșit un subiect extrafotbalistic despre Florinel Coman și momentul schimbării. Am înțeles că se discută mult despre Coman. Există ordine, există disciplină. la echipa națională, iar eu am toleranță zero când e vorba de lucruri care nu sunt în slujba echipei. Toată lumea, în frunte cu mine, se pune în slujba echipei.

„Am toleranță zero!” » Edi Iordănescu a spus tot despre momentul schimbării lui Florinel Coman din meciul cu Israel
Florinel Coman n-a avut prea multe realizări în fața Israelului. A primit nota 5 în caseta tehnică din GSP

Florinel a ieșit, a dat mâna cu mine și cu tot staff-ul, după care a lipsit maximum cinci minute. Nu numai că a lipsit cinci minute, a cerut permisiunea staff-ului pentru a fugi până la toaletă. Și-a schimbat tricoul, nu uitați că a fost răcit mort, a fost la pat. 

Sunt deschis la clarificări, deci haideți să discutăm astfel de lucruri înainte ca ele să apară în spațiul public într-o anumită manieră”.

Mai prinde Florinel Coman echipa marți? Edi Iordănescu: „Vor fi schimbări în meciul cu Kosovo”

Edi Iordănescu a confirmat că vor exista mai multe schimbări în formula pe care o pregătește pentru meciul cu Kosovo: 

„Vor fi schimbări cu siguranță în meciul cu Kosovo. Mi-e greu să spun câte vor fi, n-aș spune-o, oricum, înainte de meci, aceste lucruri fac parte din procesul de pregătire a partidei. Contează să putem alerga, să putem câștiga dueluri, va fi o confruntare fizică.

Vă spun că sinceritate că așteptăm un joc și mai dificil decât a fost cu Israel. Kosovo are în componență jucători care joacă meci de meci în campionatele de top și vin aici să-și joace ultima carte.

Kosovo are un joc complex, se implică în contacte, în dueluri, acceptă adversitatea, duelurile unu contra unu. E o echipă care are jucători cu calitate, îndemânare. I-ați văzut și în tur că în orice moment pot face diferența!”; a spus Edi Iordănescu.

Concluzia dureroasă a lui Edi Iordănescu: „Factorul mental e principalul motiv pentru care nu reușim”

Citește și alte știri despre echipa națională:

Edi Iordănescu a venit în fața presei și a spus CLAR care e problema naționalei României!

Boicotează România - Kosovo! Anunțul momentului: „Acest meci «internațional» nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (24)
mafa
mafa  •  11 Septembrie 2023, 22:54
Postat de lefter_popescu pe 11 Septembrie 2023, 17:14

Amice, *** încă se afla în perioada acumulărilor. El este principala problema. Nu are mentalitate și spirit de învingător și de aceea nu are ce sa transmită și jucătorilor.

Ma intreb pe unde mi-or fi amicii ăia bogați ??!!!.

legio.sud
legio.sud  •  11 Septembrie 2023, 22:22
Postat de dr.jivago pe 11 Septembrie 2023, 16:28

Tot din cofetaria aia cu frunzulita, din Amsterdam, postezi ? N-ai auzit de Florinel Coman? Dar cred , ca nici el n-a auzit mare lucru de tine, van bastene !!!:))

Tu ești băiatul care -i curăță piscina ?!!

legio.sud
legio.sud  •  11 Septembrie 2023, 22:19
Postat de chepandy777 pe 11 Septembrie 2023, 17:59

Daca pierzi cu kosovo, iti dai demisia tu si seful tau cu tot alaiul de incompetenti.

Și nea vasi face parte din alai

Vezi toate comentariile (24)
Comentează