FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONTRACT

VIDEO Edi Iordănescu n-a semnat! Detalii de ultim moment: „M-am bucurat de o colaborare excelentă cu Federaţia”

Edward Iordănescu, 45 de ani, tratează cu președintele FRF pentru prelungirea contractului până în 2028 / FOTO: Imago
Edward Iordănescu, 45 de ani, tratează cu președintele FRF pentru prelungirea contractului până în 2028 / FOTO: Imago

Articol de , , - Publicat vineri, 10 mai 2024 09:28 / Actualizat vineri, 10 mai 2024 09:39

Selecționerul Edi Iordănescu a dezvăluit că este în negocieri cu FRF pentru prelungirea contractului scadent imediat după Euro 2024.

Edi Iordănescu nu vrea să se grăbească în legătură cu prelungirea contractului său la națională. Își dorește ca în această perioadă să se concentreze strict pe participarea la Euro 2024 și apoi, în funcție și de parcursul echipei la turneul final, să ia o decizie. Însă președintele FRF, Răzvan Burleanu, și-ar dori să aibă o situație cât mai clară încă de pe acum și a reușit să-l convingă să demareze măcar negocierile.

Dinamo a vrut să înregistreze URGENT un fotbalist, dar nu-i mai permite regulamentul
DINAMO - UTA
Dinamo a vrut să înregistreze URGENT un fotbalist, dar nu-i mai permite regulamentul

VIDEO. Edward Iordănescu: „Suntem pe aceeaşi undă”

Prezent, joi seară, la premiera filmului „În inima naţionalei”, Edi Iordănescu a venit cu noutăți despre stadiul discuțiilor.

„M-am bucurat de o colaborare excelentă cu Federaţia, îi mulţumesc preşedintelui şi conducerii Federaţiei. M-am simțit liber tot timpul, am simțit suport, încredere. Uitați și cum a plecat filmul cu acele momente grele din Nations League şi cu puţină încredere din partea publicului.

Pentru mine, naţionala rămâne tot timpul pe primul loc. Am promis că luăm tot pas cu pas. E şi stilul meu, în care vreau să fiu atent la toate detaliile. Sunt dator echipei să duc munca până la turneul final cel puţin. Suntem în discuţii pentru prelungire, suntem pe aceeaşi undă, nu sunt probleme”, a declarat Iordănescu junior.

Edward Iordănescu despre lotul pentru Euro 2024: „Uşa e deschisă pentru oricine”

Despre participarea la Euro, el a comentat: „Gândul meu e la ce urmează, la Germania, suntem în proces de pregătire a turneului final, cu piciorul pe acceleraţie şi îmi doresc că această poveste să continue şi să producem momente de bucurie pentru românii noştri.

Va fi infinit mai greu, trebuie să ne creştem nivelul. Vorbim de cele mai bune echipe, cei mai buni jucători, dar împreună, încrezători, putem continua lucrurile bune.

Încercăm să fim atenţi. Plecăm de la ideea că acest nucleu a calificat naţionala şi îi dăm credit, nu putem aduce schimbări majore. Eu cred în acest grup sigur că uşa e deschisă pentru oricine, dar încet ne apropiem de concluzii finale”.

Edi Iordănescu este la cârma naţionalei României din 26 ianuarie 2022, iar până în acest moment a bifat 22 de meciuri, cu un bilanț de 9 victorii, 7 remize şi 7 eşecuri. Golaveraj: 33-22.

VIDEO. Edward Iordanescu, emoționat la ieșirea din sala de cinema: „Este prima calificare care rămâne imortalizată în imagini”

Ați mai putea citi:

Decizie majoră în lupta pentru retrogradare/promovare » Ce se întâmplă cu CS Mioveni, echipă aflată pe loc de baraj

Moment istoric în cupele europene » Cum arată finala Conference League

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  10 Mai 2024, 09:54

...n avem norocul sa scapam de tine ...

VardyParty
VardyParty  •  10 Mai 2024, 09:47

Iatā cum, uneori, o aparentā tragedie poate fi, în fapt, o veste excelentā.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează