FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Emil Grădinescu, alt răspuns dur pentru Ogăraru: „Nu mai există pentru mine! Mă întreb dacă nu a scris acea porcărie la comandă”

Emil Grădinescu
Emil Grădinescu

Articol de - Publicat vineri, 23 iunie 2023 07:09 / Actualizat vineri, 23 iunie 2023 09:23

Comentatorul Emil Grădinescu (63 de ani) i-a răspuns din nou lui George Ogăraru (43 de ani), coordonatorul academiei CSA Steaua București, cel care i-a criticat pe Grădinescu și pe Costi Mocanu, de asemenea comentator sportiv, cei care au comentat pe Prima TV meciul dintre Elveția și România, scor 2-2. 

Cunoscutul comentator a spus că încă nu îi vine să creadă ce a scris George Ogăraru pe Facebook, dată fiind relația de prietenie pe care au avut-o cei doi. Grădinescu a fost chiar mai dur, spunând că Ogăraru nu mai există pentru el. Cunoscutul comentator îi răspunsese lui George Ogăraru și în urmă cu câteva zile, prin intermediul GSP: „Nu înțeleg un lucru: de unde știi ce-am spus dacă tu ai închis sonorul, George?”.

Încă un transfer și Becali își face pofta! FCSB se transformă: cum arată formula de Europa și cea de Liga 1 + 3 vedete pierd echipa de bază
FCSB
Încă un transfer și Becali își face pofta! FCSB se transformă: cum arată formula de Europa și cea de Liga 1 + 3 vedete pierd echipa de bază

Emil Grădinescu, răspuns pentru George Ogăraru: „Nu mai există pentru mine!”

„Nici acum nu-mi vine să cred că a putut să scrie așa ceva. Noi am fost amici. El a fost la mine acasă, am făcut grătare împreună, s-au jucat copiii. Noi aveam o relație de amiciție. Discutam cu el despre filme, literatură, avea grijă de Neșu... Avea un caracter cu totul aparte. 

Țin minte că i-am luat apărarea în fața tutururor prietenilor mei care îmi spuneau: «Vezi că e cu două fețe, vezi că e așa și pe dincolo» 

El nu mai există pentru mine după porcăria pe care a scris-o. Mă întreb dacă nu a scris-o la comandă. Dacă îl mânca atât lipsa de respect față de națională, m-aș fi așteptat să scrie despre reușitele formidabile ale lui Mihăilă, despre felul cum Moruțan a făcut faza golului doi sau cea de la golul unu. 

Despre astea merită tone de hârtie să scrii, nu despre ce au zis doi prăpădiți de comentatori. Ăsta a devenit subiectul meciului. 

Noi am egalat la doi, deși am fost călcați în picioare, era să dăm și golul al treilea. și tu scrii despre ce a zis ăla sau despre ce n-a spus ăla. 

Nici eu, nici Costi, nu am avut vreo intenție să ne batem joc. Ne-am spus părerea legat de jocul deplorabil al nostru”, a declarat Emil Grădinescu, la Orange Sport. 

George Ogăraru, reacție dură după Elveția - România 2-2: „Bullying televizat! Rușine să vă fie!”

„Cât dispreț față de propriii jucători ai naționalei pot manifesta cei doi comentatori de la Prima Tv??‼️ (n.r. - Emil Grădinescu și Costi Mocanu). Oare nu există cineva care să ia atitudine împotriva acestui bullying televizat la adresa conaționalilor??‼️

Nu există o limită a decenței și a bunului simț?? Am fost nevoit să închid volumul televizorului pentru a nu-mi expune copiii la acest îndemn public la dispreț și desconsiderare a unor oameni și a echipei naționale a României… Rușine să vă fie, domnilor comentatori! Nu aveți niciun drept și nicio scuză pentru ceea ce ați făcut și în această seară!

Sper ca acesta să fie ultimul meci al naționalei României pe care îl veți fi comentat vreodată”, a scris fostul fundaș dreapta al primei reprezentative, pe contul său de Facebook.

Citește și: 

FRF reacționează dur și îl pune la punct pe Gică Popescu: „E ceva în spate! Denotă o frustrare”

Mihai Stoica e scandalizat de o imagine de pe bancă, la imn, în România U21 - Spania U21: „Nu poți să te prezinți în chiloți! Asta e naționala?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (60)
Sparta66
Sparta66  •  24 Iunie 2023, 08:03

Gradinescu =Naum 2 PERLE fără valoare în televiziune. Nu-i va pomenii nimeni.

Sparta66
Sparta66  •  24 Iunie 2023, 07:50

Gradinescu face parte din ELITA comentatorilor ca și Radu Naum doi *** ai televiziunilor crescuți în spiritul lai jiji. ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  24 Iunie 2023, 02:28
Postat de ccristian0 pe 23 Iunie 2023, 11:35

Doamne, ce nerusinare! Au indraznit cei doi comentatori sa spuna adevarul despre jocul execrabil al echipei Romaniei si s-au deranjat baietii si oficialitatile! Am vazut si ce vine din urma, in meciul cu Spania! Sunt convins ca veti gasi doi comentatori care sa laude frumosul joc prestat de nationalele de fotbakl ale Romaniei , in asa fel incat dragii fotbalisti sa nu se simta lezati si sa nu li se pleosteasca frizurile neo-moderniste si sa isi etaleze cu mandrie tatuajele la televizor (CA ALTCEVA NU PREA AU CE ARATA)!

Prietene, e o mare diferenta. Romania la tineret a pierdut, ai voie sa dai cu ei de pamant. Romania cu Elvetia nu a pierdut, a facut egal! In sport doar rezultatul conteaza!

Vezi toate comentariile (60)
Comentează