FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA, 10 IUNIE

Emoții înaintea meciului decisiv cu Polonia » Alibec, pauză de la antrenamente!

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2017 09:27

Denis suferă de o pubalgie în zona inghinală şi va fi odihnit, urmând să revină la antrenamentele naţionalei abia duminică.

În ultima săptămână, tot mai mulţi dintre "tricolori" s-au prezentat la Mogoşoaia pentru antrenamentele de dinaintea reunirii oficiale, programată duminică. Dintre cei 26 de fotbalişti convocaţi de Daum pentru partidele cu Polonia şi Chile, 25 sunt deja la pregătiri.

Ieri însă, câţiva dintre jucători nu s-au pregătit, din cauza unor probleme medicale. Denis Alibec acuză o pubalgie în zona inghinală, motiv pentru care el nu se va pregăti până duminică.

"Se simte o uşoară oboseală, normală după un sezon încărcat, şi s-a preferat să fie odihnit, să nu forţeze", spun surse autorizate.
Alin Toşca vine după o gastroenterită, Iasmin Latovlevici are probleme la genunchi, iar Romario Benzar e chinuit de o lombosciatică. Toţi trei au fost şi ei menajaţi ieri.

Şi rezerviştii Popa şi Keşeru au dureri

Alţi doi oameni ofensivi, de această dată de pe lista adiţională, au şi ei probleme medicale. Este vorba despre vârful lui Ludogoreţ, Claudiu Keşeru, care din cauza unor dureri mai vechi la genunchiul stâng nu s-a mai antrenat normal în ultimul timp.

De fapt, el nici n-a mai jucat pentru bulgari în ultimele două runde din campionat. Celălalt este Adi Popa, jucătorul lui Reading acuzând şi el probleme la aductori, nefiind folosit în partidele pentru promovarea în Premier League.

Stancu vine ultimul

Doar Bogdan Stancu se va alătura lotului duminică, el având sâmbătă un meci extrem de important în campionat cu Bursaspor, care e implicată în lupta pentru evitarea retrogradării, în deplasare, la Trabzonspor.

700 de bilete cumpărate de români

Deşi ar fi avut la dispoziţie aproximativ 3.000 de bilete pentru meciul Polonia-România, suporterii români nu s-au arătat prea dornici să fie alături de "tricolori" la Varşovia. Din cele 1.000 de tichete puse în vânzare, online, până acum au fost achiziţionate circa 700.

  • Meciul dintre Polonia și România se va juca pe 10 iunie, de la ora 21:45, la Varșovia, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TVR 1;
  • Partida amicală cu Chile se va desfășura la Cluj, pe 13 iunie, liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe Pro TV.

Lotul României pentru meciurile cu Polonia și Chile:

Portari: Ciprian Tătărușanu, Costel Pantilimon, Florin Niță, Silviu Lung jr.

Fundași: Romario Benzar, Bogdan Țîru, Vlad Chiricheș, Cristian Săpunaru, Florin Gardoș, Dragoș Grigore, Alin Toșca, Iasmin Latovlevici, Cristian Ganea

Mijlocași: Sergiu Hanca, Răzvan Marin, Eric Bicfalvi, Mihai Pintilii, Nicolae Stanciu, Alexandru Chipciu, Bogdan Stancu, Alexandru Băluță

Atacanți: Dorin Rotariu, Gheorghe Grozav, Florin Andone, Denis Alibec, Andrei Ivan

CLASAMENTUL GRUPEI E:

Echipă Puncte
1. Polonia 13
2. Muntenegru 7
3. Danemarca 7
4. România 6
5. Armenia 6
6. Kazahstan 2

URMEAZĂ SĂ SE JOACE:

10 iunie 2017: Kazahstan- Danemarca, Muntenegru-Armenia, Polonia-România

1 septembrie 2017: Kazahstan- Muntenegru, Danemarca- Polonia, România- Armenia

4 septembrie 2017: Armenia- Danemarca, Muntenegru- România, Polonia- Kazahstan

5 octombrie 2017: România-Kazahstan, Muntenegru-Danemarca, Armenia-Polonia

8 octombrie 2017: Danemarca- România, Kazahstan- Armenia, Polonia-Muntenegru 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
danut1971
danut1971  •  02 Iunie 2017, 20:06

epava alui bec mare pierdere! ha ha ha

blatistu49
blatistu49  •  02 Iunie 2017, 18:53

se vor da inca inca accidentati si altii

gabiprossi
gabiprossi  •  02 Iunie 2017, 17:40

DAUM-DAUM-DAUM!!! Nu ne lasa, arata-le tuturor cum stii tu sa incasezi patru goluri si sa nu inscrii nici unul, practicand - de departe - un fotbal superior adversarului, practic dominand partida cap-coada!?! Invata-i pe cei mici, sa traga pe narici!?!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează