FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA 0-3

Eroul României din Feroe » Budescu: ”Le-am închis gura celor care au dat în noi!”

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2015 00:00

Erolul meciului din Feroe, Constantin Budescu, cel care a risipit pînă la pauză emoțiile cu două reușite, dintre care una de kinogramă.

- Budi, cum te simiți după acest meci în care ai fost decisv?
- Mă simt foarte bine! Normal că sîntem toți foarte fericiți pentru victorie, pentru o calificare meritată la un turneu final. Am sărbătorit-o în vestiar, o să sărbătorim la hotel. Poate și în ciuda tuturor răutăților care s-au spus la adresa noastră. Se poate spune că le-am închis și gura celor care au dat în noi și au fost destul de mulți care nu au vorbit de bine de noi. Cu atît mai bine că am obținut acesată calificare, poate că asta va face să fim mai uniți, fotbaliștii cu suporterii.

- Cum a fost la golul doi, ai vrut să tragi la poartă?
- Să zicem că am încercat să dau spre poartă și este foarte bine că a intrat. Oricum îmi doream enorm să înscriu, cu gîndul acesta am intrat în teren. Am reușit să marchez de două ori, sînt fericit, dar echipa este cea care a obținut victoria, calificarea.

- A fost o intreagă discuție cu convocarea ta, în ultima vreme.
- Din păcate nu am prea multe selecții la echipa națională, e adevărat. Dar poate că pe viitor o să strîng mai multe. Îmi doresc foarte mult să fiu aici, să ajut cît mai mult echipa națională.

- Te-ai gîndit ce adversari ți-ai dori în grupa de la Euro?
- N-am avut timp de asta și nici nu mai contează, Important e că vom fi acolo, la turneul final din Franța. Avem timp să ne gîndim și la adversari. Deocamdată vrem să ne bucurăm de acest moment, de această calificare.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
nicolas.p
nicolas.p  •  12 Octombrie 2015, 12:26

Budescule,dar pe cine ati invins voi incat ati reusit sa ne inchideti gura?Ati batut Spania,Germania,Anglia,Franta,Italia? parca astea sunt fortele Europei si nu numai...nu ati castigat nici macar cu una dintre cele mai slabe echipe ale Ungariei,asa ca eu cred ca gura voastra trebuie inchisa.Ne-am tarat cu aceasta calificare,nu am jucat aproape nimic in cea mai slaba grupa dintre toate,iar cand am vazut euforia voastra din final chiar mi s-a facut greata.Am mai spus si in alt comentariu postat aici si adresat lui Danciulescu: SUNTEM CAMPIONI MONDIALI LA LAUDA SI PROMISIUNI.Cauta si tu pe net si admira meciuri adevarate facute de cei care ne-au reprezentat cu ani in urma si apoi inchide-ti singur gura.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  12 Octombrie 2015, 11:12

cat tupeu are *** asta.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  12 Octombrie 2015, 10:28

Sarmaluta este doar infantil,aureolat de frumoasa sa evolutie de aseara se baga intr-o polemica de care este strain,sau poate este doar impins la inaintare de smecherii din umbra.El personal intr-adevar a castigat o disputa cu cei ingusti lla minte,care erau incapabili sa descopere linia de demarcatie dintre fotbal si atletism,altminteri trebuia sa taca,calificarea fiind obtinuta cu scrasnet de masele intr-o grupa penibila,de desculti,in care o nationala decenta,nu una de top,trebuia sa aiba calificarea asigurata cu 3 meciuri inainte de finalul preliminariilor.Inca mai sper ca perspectiva prezentei la Euro va determina inceperea reconstructiei echipei nationale pe niste fundamente sanatoase...

Vezi toate comentariile (12)
Comentează