FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - MUNTENEGRU, DUMINICĂ, 21:45, TVR 1, GSP.RO

EXCLUSIV A venit RMN-ul lui Chiricheș Veste de ultimă oră din cantonament: ce trebuie să facă fundașul lui Napoli

Articol de - Publicat joi, 01 septembrie 2016 21:31

Vlad Chiricheș nu s-a antrenat în această dimineață din cauza unei accidentări și ar putea rata partida cu Muntenegru, de duminică. Totul depinde de un test pe care-l va efectua pe terenul de antrenament vineri dimineață.

Fundașul naționalei în vârstă de 26 de ani a efecutat un RMN, iar astăzi au venit rezultatele care nu sunt deloc concludente, conform unor surse din cadrul FRF. Jucătorul are probleme la menisc. 

În cursul zilei de vineri, Chiricheș va fi nevoit să facă un test ca să vadă dacă îi rezistă genunchiul. El va ieși pe teren, iar dacă testul arată că genunchiul rezistă, va putea fi o soluție pentru meciul cu Muntenegru.

Cum ar putea arăta România fără Chiricheș: Silviu Lung jr. - Mățel, Săpunaru, Dragoș Grigore, Steliano Filip - Stanciu, Hoban, Chipciu - Adi Popa, Andone, Stancu

Cum ar putea arăta România cu Vlad ChiricheșSilviu Lung jr. - Săpunaru, Chiricheș, Dragoș Grigore, Steliano Filip - Stanciu, Hoban, Chipciu - Adi Popa, Andone, Stancu

Meciul dintre România și Muntenegru va avea loc duminică, de la ora 21:45, pe Cluj Arena și va putea fi urmărit în direct pe TVR și liveTEXT pe GSP.RO. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (17)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  02 Septembrie 2016, 10:08

TREBUIE SA RAMANA PE BANCA DE REZERVE !!!! CAND SUDOKU ( SADIKU) INSCRIE DE LANGA TINE LA EURO MAI BINE STAI ASEZAT PE BANCA DE REZERVE!!!!

antishtoia
antishtoia  •  02 Septembrie 2016, 09:02

Unde s/a accidentat *** asta? A frecat banca de rezerve de a facut bataturi ***! Dar gesepeii se poate sa nu ***? Ii *** giginio, nu?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

696253093853906
Ghita Florin  •  02 Septembrie 2016, 08:04

Sa te lamentezi din pricina unuia care de vreo 3 sezoane a facut bataturi la cur din cauza bancii de rezerve,ei asta inseamna sa fii lingau de *** mai proaspete sau mai vechi,lucru pe care cu mult sarg si multa obedienta il realizati permanent

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează