FOTBAL  »  NATIONALA  »  CONSULT

EXCLUSIV / UPDATE A venit rezultatul rezonanței magnetice efectuate de Chiricheș! Care e situația fundașului

foto: Cristi Preda
foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat marti, 31 mai 2016 17:04

Chiricheș a efectuat rezonanța magnetică spre a vedea care este exact starea lui medicală. Primele impresii sunt că este în regulă, a suferit o miozită în meciul cu Ucraina (3-4), după suprasolicitare la finele unui sezon, astfel că nu se pune problema ca el să lipsească de la EURO. 

UPDATE

Știre inițială: 

Vlad Chiricheș acuză probleme musculare la coapsa dreaptă și a fost programat pentru o rezonanță magnetică la ora 17:00. 

Tocmai de aceea Iordănescu nu va anunța lotul final pentru EURO înainte de ora 18:00. Sursele GSP.ro informează însă că e puțin probabil ca fundașului central să-i fie descoperită o afecțiune serioasă și că investigația e o măsură suplimentară de precauție. 

Vlad Chiricheș (26 de ani) a fost în centrul evenimentelor de la națională în aceste zile. Mai întâi a fost impus de Iordănescu drept noul căpitan, luându-i banderola lui Raț, și apoi a avut o evoluție execrabilă contra Ucrainei (3-4), când a fost notat cu 2 în caseta tehnică din Gazetă. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
icstream
icstream  •  31 Mai 2016, 20:25
Postat de valiza.epo pe 31 Mai 2016, 18:35

Suprasolicitare dupa ce s-a odihnit un an pe banca lui Napoli?! Si asta dupa doi ani de odihna intribuna lui Tottenham!! Cap-de-Cal trebuie verificat la cap, nu la coapsa!!!

Si meme avea probleme cu statul pe banca imediat ce-a iesit din puscarie, cica era temperatura ridicata si-l ardea c#rul. Chiriches are vreo 2 kile de prostie in lobul parietal drept.

faxx
faxx  •  31 Mai 2016, 19:13

nu conteaza .. aseara a iesit omul meciului la o partida de hockey din canada

ortega
ortega  •  31 Mai 2016, 18:44

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează