FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Burleanu nu glumește! Ce s-a întâmplat azi în Comitetul Executiv al FRF

Articol de - Publicat joi, 22 martie 2018 14:27

Astăzi, la sediul FRF, a avut loc Comitetul Executiv, iar Răzvan Burleanu le-a prezentat membrilor afacerile făcute de Ionuț Lupescu pe vremea când era la Federație.

Pe ordinea de zi a CEx a fost introdus un punct cu privire la dezvăluirile făcute în ultima perioadă de Răzvan Burleanu despre contractele făcute de Federația Română de Fotbal în perioada în care Lupescu era director general.

Potrivit surselor GSP.RO, azi, Burleanu le-a dat tuturor membrilor Comitetului Executiv un dosar stufos, cu toate firmele și toate afacerile făcute de Lupescu în perioada 2005-2011.  Va urma o cercetare atentă a acestor documente, printr-un audit, iar la un viitor Comitet Executiv se va propune o acțiune penală împotriva lui Ionuț Lupescu.

În plus, Comitetul Executiv a aprobat și bugetele pentru meciurile cu Israel, 185.000 de euro, și Suedia, 284.000 de euro.

TOATE EPISOADELE DIN DEZVĂLUIRILE FĂCUTE DE BURLEANU ÎN CAMPANIA PENTRU ALEGERILE FRF:

Episodul 1: Război în linie dreaptă! Răzvan Burleanu, acuzații devastatoare pentru Mircea Sandu și Ionuț Lupescu: firme personale care "sifonau banii Federației"

Episodul 2: Burleanu vine cu o nouă serie de dezvăluiri: "Lupescu, Prunea & Nașu cumpără ceasuri de lux din banii FRF"

Episodul 3: Noi dezvăluiri ale lui Burleanu despre contracandidatul său: "Povestea unui comision marca Lupescu"

 Episodul 4: "Mătușa Elena" » Burleanu trece la atacul frontal: "Cum a scos Lupescu 300.000 de euro din Federație, apoi a trecut una dintre firme pe numele mătușii" 

Episodul 5: Burleanu continuă seria dezvăluirilor: "Cum a plătit FRF un milion de euro pentru servicii de izolare fonică, băuturi alcoolice, servicii de telefonie și eșarfe către firma prietenului lui Lupescu" 

Episodul 6: Ziua și "croșeul" » Burleanu, noi dezvăluiri devastatoare despre Lupescu: "FRF a fost prejudiciată cu aproximativ 4 milioane euro! Lupescu era stăpânul absolut al acestui sistem, peste Mircea Sandu"

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (12)
ray51
ray51  •  23 Martie 2018, 10:55
Postat de John Mattew pe 23 Martie 2018, 02:58

Parerea mea este ca toți care au fost acolo au furat cu acte sau fară...poate unul singur si cred că aşa este...acela este Puşcaş...omul asta fost mare jucător pot pune pariu că e curat ca lacrima şi ar merita să fie preşedinte nu Burleanu si nu Lupescu..

Asa este Marcele. Ai dreptate.

ray51
ray51  •  23 Martie 2018, 10:54
Postat de Costel Tudor pe 22 Martie 2018, 17:18

Cel putin in ultimul an va-ti batut joc de Burleanu in ultimul Hal , lucru care NU va onoreaza , acum cand Burleanu arata ce a facut Lupescu timp de patru ani la federatiei , NU va convine ! Acum asta ii lipseste fotbalului romanesc , reintoarcerea lui Lupescu si a clanului mafiot BECALI cu toate "valorile" lui !!!

In ce tara traiesti, gringo? Clanul mafiot e la puscarie prelungita. Lupescu a fost 6 ani la FRF. 'va-ti batut joc...' se scrie 'v-ati batut joc...'. Te salut!

198403433930462
Negoescu Ion Bebe  •  23 Martie 2018, 09:08

DE CE TINE burleanu CU DINȚI DE SCAUN, DE CE NU A ARĂTAT NIMIC PINA ACUM DE CE II E FRICA?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează