FOTBAL  »  NATIONALA  »  BURLEANU, UN NOU MANDAT

EXCLUSIV Câți din prima ligă l-au votat pe Burleanu președinte: cum ar fi fost "cumpărată" Craiova + Cum ar fi fost pasat Prunea la Ligă

Articol de GSP - Publicat joi, 19 aprilie 2018 21:47

Răzvan Burleanu spusese în campanie că se baza pe un vot de la Liga 1, cel al Botoșaniului. L-a votat și CFR.

Există informații că tot pentru Răzvan ar fi pus ștampila și alte formații din primul eșalon: Craiova, căreia i s-ar fi transmis că va primi organizarea finalei Cupei dacă va câștiga Burleanu, Iași, Sepsi, Gaz Metan, Dinamo. Surpriza cea mai mare ar constitui-o Dinamo, care se sucise deja o dată.

"Câinii" i-au semnat o adeziune lui Burleanu, apoi l-au susținut în public pe Lupescu, presați de suporteri să se pronunțe clar în favoarea unei glorii a clubului. 

Prunea ar fi fost pasat la Ligă!

Lupescu n-a fost propulsat președinte al Federației de susținerea de care a beneficiat din partea liderilor PSD. Liviu Dragnea și Gabriela Firea s-au declarat în favoarea lui Ionuț în zilele dinaintea alegerilor, ceea ce până la urmă nu a contat. Legătura cu Dragnea s-a făcut prin Gino Iorgulescu, un adversar al lui Burleanu. Iorgulescu l-a implicat în luptă pe șeful PSD, care-l ajutase deja pe el să câștige două mandate la LPF.

Tot planul era comun Lupescu-Iorgulescu, inclusiv în privința deciziilor care urmau să fie luate după alegeri. Secretar general al federației ar fi devenit Justin Ștefan, care ocupă acest post la Ligă acum, iar la LPF l-ar fi înlocuit Florin Prunea. Lupescu s-a ferit să spună în campanie ce post avea să ocupe fostul portar, din cauza imaginii proaste pe care o are Florin și care i-ar fi dăunat candidatului. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
romulus65
romulus65  •  20 Aprilie 2018, 12:58

Nu cred ca CSU Craiova a votat pentru Burleanu, daca o fi votat pentru el, doar pentru a i se acorda disputarea finalei Cupei Romaniei la Craiova. Daca a votat pentru Burleanu a votat pentru ca asa a decis patronul Rotaru care, probabil, s-a inteles cu cei din spatele lui Burleanu. Se stie ca patronul CSU are probleme cu Justitia si poate ca i s-a promis ceva.

129732157881622
Marin Popa  •  20 Aprilie 2018, 08:49

Ati inceput ca Dragnea. Acum va justificati esecul si discreditati la maxim modul de castig al lui Burleanu.Rusine!

dubluv
dubluv  •  20 Aprilie 2018, 08:42

pacat de Craciunescu, ca va trebui sa plece din tara. Il cred om de cuvant. Daca asa a zis...

Vezi toate comentariile (33)
Comentează