NATIONALA    •   

ROMÂNIA - BOSNIA 3-0

EXCLUSIV Copos confirmă GSP.RO: Răzvan Lucescu a semnat pe patru ani

 
04 Iunie 2011
 

Răzvan Lucescu a negociat cu Sandu şi Lupescu direct pe terenul de antrenament

UPDATE 13:20 FRF a anunţat în urmă cu cîteva minute că naţionala României s-a despărţit oficial de Răzvan Lucescu.

"În cursul dimineţii zilei de azi, 4 iunie, preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, domnul Mircea Sandu, a avut o întâlnire cu domnul Răzvan Lucescu, acesta din urmă informându-l pe şeful FRF că renunţă la funcţia de selecţioner, decizie care intră în vigoare imediat. ... Aceasta înseamnă că echipa va fi condusă, la apropiatele meciuri amicale din America de Sud, contra Braziliei (Sao Paulo, 7 iunie) şi Paraguayului (11 iunie), de antrenorul principal al echipei naţionale de tineret Under 21, Emil Săndoi, şi de Ştefan Iovan"

Vezi mai jos imagini de la negocierile dintre Răzvan Lucescu, Mircea Sandu şi Ionuţ Lupescu!

UPDATE 12:45
George Copos, finanţatorul Rapidului, a confirmat informaţia prezentată în exclusivitate de GSP.RO, spunînd că Răzvan Lucescu a semnat un contract pe patru ani cu echipa de lîngă Podul Grant.

"Răzvan este un om deosebit, cu un caracter extraordinar. Noi ne-am înţeles cu el şi am semnat un contract pe patru ani", a spus Copos, conform Mediafax. Oficialul rapidist a menţionat că este decizia lui Răzvan Lucescu dacă va mai pleca cu echipa naţională a României în turneul din Brazilia.

UPDATE 12:15
E OFICIAL. Informaţia prezentată în exclusivitate de GSP.RO se confirmă. Octavian Goga, unul dintre vicepreşedinţii FRF şi cel care va conduce delegaţia României la turneul din America de Sud a confirmat pentru Gazeta Sporturilor că Răzvan nu va face deplasarea cu echipa. Nici Diego Longo, preparatorul fizic venit la naţională odată cu selecţionerul, nu va urca în avionul spre Brazilia.

UPDATE 11:45 Cel care va merge cu echipa naţională în turneul din America de Sud va fi Emil Săndoi, selecţionerul de la Under 21. Motivul pentru care Săndoi a fost desemnat să asigure interimantul este acela că din lotul care se va deplasa în Brazilia fac parte mai mulţi jucători promovaţi de acesta: Pantilimon, Tătăruşanu, Silviu Lung, Rîpă, Papp, Gardoş, Torje şi Alexe.

UPDATE 11:40 Intrat în direct la Radio GSP, preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, nu a dorit să confirme informaţia, rezumîndu-se să spună că: "Răzvan este prima noastră opţiune. Nu îl aşteptăm cu braţele deschise, îl aşteptăm cu sufletul deschis"  

EXCLUSIV Răzvan la Rapid

UPDATE 11:25 Răzvan Lucescu s-a înţeles cu Rapid şi nu va merge cu "tricolorii" în Brazilia, selecţionerul dîndu-şi demisia de la echipa naţională.

Rămîi pe GSP.RO pentru a afla în ce condiţii se va produce despărţirea de echipa naţională.

Cel mai probail, cel care va merge cu echipa în America de Sud va fi Emil Săndoi. Chiar dacă cei de la Federaţie au deja un înlocuitor pentru Răzvan, noul selecţioner nu ar fi făcut deplasarea în Brazilia ca să evite situaţia de a-şi cunoaşte lotul în avion

UPDATE În această dimineaţă, Răzvan are stabilită o întrevedere cu jucătorii, cel mai probabil pentru a-şi lua rămas bun

Selecţionerul pleacă la Rapid după o victorie cu 3-0, scîrbit de toţi cei care l-au criticat de la începutul mandatului. În '86, Mircea Lucescu s-a despărţit de ”naţională” după 4-0 cu Austria

Lucescu jr. a explicat aseară din cauza cui vrea să plece de la echipa naţională. "Au fost oameni care au făcut presiune infernală la fiecare meci, jucători care au auzt continuu că sînt slabi şi n-au nici o şansă de calificare. Normal că n-a fost unitate", a acuzat selecţionerul, care s-a referit la Adrian Mititelu, fraţii Becali şi Cristi Borcea, cei mai mari contestatari ai lui.


Nici măcar succesul tonifiant al "tricolorilor" împotriva Bosniei nu l-a putut determina pe Răzvan Lucescu să se răzgîndească. Nu a spus direct că demisionează, pentru că presiunile asupra lui sînt imense. Inclusiv tatăl său l-a sfătuit să continue, deşi a fost auzit: "Nu cred că mai rămîne!". Azi-noapte, cînd a plecat de la stadion, era însă convins să renunţe, fiind scîrbit de cei care l-au criticat de la începutul mandatului.

Lupescu l-a simţit: "Vezi că n-ai dat programul pentru mîine băieţilor!". "Ce program? E la Fane Iovan!". Secundul care ar urma să plece azi cu "naţionala" în Brazilia, în cazul în care Răzvan îşi menţine decizia. Nici Mircea Sandu nu e ferm convins că Răzvan continuă: "Am fost la vestiare după meci, după mult timp, i-am felicitat, dar nu am vorbit cu el, l-am lăsat să se bucure cu băieţii. Nu pot să-i citesc gîndurile, dar Răzvan va merge în Brazilia. Copos nu poate să-l ia pe Răzvan la Rapid, fiindcă este sub contract".
La finalul meciului, preşedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, le-a spus enigmatic unor apropiaţi: "Staţi liniştiţi că e rezolvată situaţia lui Răzvan!". George Copos a pus şi el paie pe foc: "Să vedem ce se întîmplă".

CLASAMENTUL GRUPEI
1.    Franţa        6m    - 13 puncte
2.   Belarus      6m    - 9
3.   ROMÂNIA   6m    - 8
4 .  Albania       5m    - 8
5.    Bosnia        5m    - 7   
6.   Luxemburg  6m    - 1

Următoarele meciuri: Luxemburg - România (2 septembrie), România - Franţa (6 septembrie), România - Belarus (7 octombrie), Albania - România (11 octombrie)


"Din cîte ştiu, Răzvan va continua şi va merge în Brazilia. N-am văzut de mult România atît de determinată, ambiţioasă şi unită"
Ionuţ Lupescu, director general FRF

"Au fost oamenii care au făcut presiune infernală la fiecare meci, jucătorii care au auzit continuu că sînt slabi şi n-au nici o şansă de calificare. Normal că n-a fost unitate"
Răzvan Lucescu, selecţioner România

"Din cîte ştiu eu, Răzvan pleacă de la echipa naţională"
Dumitru Dragomir, preşedintele LPF
Pe cine vrei la naţională?

Votează
Rezultate
 
Comentarii (160)
cris4co  (675 comentarii)
Domnule Copos luati si nocturna si turnicheti de la Steaua si scapatine de Cioban...
04 Iunie 2011, 23:01   •   Comenteaza
krystyan01  (34 comentarii)
sa vina hagi, dar nu la nationala ci la steaua ca meritati si voi stelisti un antrenor adevarat, iar la nationala ca sa nu mai fie discutii un antrenor de top de afara e cel mai bun, ca merita si nationala si noi, mai ales stelistii ca ei le stiu pe toate, nimeni nu mai e ca ei daia au castigat asa multe trofee in ultimii 10 ani, mai ales in ultimii 5
04 Iunie 2011, 22:23   •   Comenteaza
amariusica2000  (24 comentarii)
va ofticati stelistilor....aurolacilor..!!! vai de capul si picioarele voastre....noi stim sa respectam valorile,,nu ca voi,,!! stiti bine ca doar in giulesti jucatorii se simt fotbalisti..asa ca mucles..!!!
04 Iunie 2011, 21:26   •   Comenteaza
ciocaneanu  (2367 comentarii)
Debandada ca in toate domeniile. Fratii B au ajuns sa aiba atita influenta incit daca isi vad periclitate interesele se dezlantuie o campanie masiva prin presa si in spatele usilor inchise ale federatiei si ale cluburilor de parca ei ar fi inventat fotbalul. Cita vreme asemenea specimene taie si spinzura, egal in ce domeniu, se va bate pasul pe loc. Razvan n-o fi el mare antrenor dar de la bun inceput a fost contestat nefacind jocurile impresarilor. Ar trebui sa i se retraga si celui mic licenta ca sa scapam odata de ei. N-au facut decit rau fotbalului romanesc.
04 Iunie 2011, 21:19   •   Comenteaza
gicapuia  (113 comentarii)
Nu are apyitudini de selectioner. Este o decizie corecta.
Acum vine la Rapid si iar o sa vedem jocul ala imbicsit si defensiv. E clar nu mai scapam de cel mai slab jucator achizitionat de Rapid: Mihai Roman.
04 Iunie 2011, 20:15   •   Comenteaza
Comentează
Număr de caractere rămase: 700
 
Un serviciu oferit de
alpinism utilitar
Telecomunicatii, structuri metalice, hale industriale, panouri solare, panouri publicitare, liftari echipamente, intretinere cladiri, toaletari arbori și orice lucrare la înălțime la preturi ...
Brasov/Brasov - pret 250,00 RON
Servicii Contabile
Va oferim servicii complete de contabilitate cu personal calificat, avand o abordare practica pt. fiecare client: contabilitate, intocmire declaratii fiscale, fise fiscale, bilanturi, certificare ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 100,00 RON
PRO DETECTIVE AGENCY Detectivi Timisoara
Top detectivi particulari... categoria Business Awards, CAEN 8030, . .. marele castigator este... PRO DETECTIVE AGENCY societate de detectivi particulari PRO DETECTIVE AGENCY a urcat pe cea mai ...
Timis/Timisoara - pret 80,00 RON
Loc de munca in Norvegia pentru o fata
Caut colega de apartament si de munca, varsta 18+. Asigur cazare si diverse cheltuieli, siguranta si seriozitate, castiguri superbe, plata zilnica 50%, locatie Norvegia
Constanta/Norway - pret 3.000,00 EUR
Agent Imobiliare cu EXPERIENTA
Ai experienta in domeniul IMOBILIAR?Vrei sa te alaturi echipei Real Media?Mai avem nevoie de un agent pentru ca echipa noastra sa fie completa.Ai la dispozitie masina, telefon personal si laptop.Ne ...
Bucuresti/Bucuresti - pret 0,00 EUR
Taguri: A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
 
Autori: A B C D E F G I J L M O R S T V