FOTBAL  »  NATIONALA  »  POLONIA - ROMÂNIA 3-1

EXCLUSIV Declarații vehemente după înfrângerea României: "Cer demisia lui Vochin! Să se ia de mână cu Daum și să plece. FRF vrea să ne ducă în lumea a patra"

Articol de - Publicat duminica, 11 iunie 2017 11:08

Florin Prunea, membru în Comitetul Executiv al FRF, nu a mers la Varșovia pentru meciul Polonia - România, 3-1, dar a avut o reacție dură la adresa celor din conducere.

Prunea, aflat în război cu șefii fotbalului românesc, i-a cerut demisia selecționerului Christoph Daum și lui Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

"Nu am văzut meciul pentru că am fost la o nuntă. Am apucat să urmăresc doar ultimele 10 minute. Cum mi s-a părut? Ce să mi se mai pară? Cam asta a fost.

Am întâlnit o echipă mai bună din toate punctele de vedere. Am văzut că Daum nu vrea să plece, să demisioneze. Foarte bine. În locul lui, și eu aș face la fel. Să spele cu el pe cap.

Cer public demisia lui Andrei Vochin, cel care l-a adus la națională. Să se ia de mână cu Daum și să plece amândoi. Burleanu nu are nicio vină. El nu se pricepe. Dar și Vochin a dovedit că nu se pricepe. Acum să își asume responsabilitatea.

Bănuiesc că o să coste destul de mult despărțirea de Daum. Ce s-a întâmplat aseară, în meciul cu Polonia, era de așteptat. Suntem deja în lumea a treia. Ne apropiem de lumea a patra. Cred că exact asta se dorește la FRF", a spus Prunea pentru GSP.RO.

Citește și: Ar trebui ca Daum să își dea demisia? FRF are 7 variante posibile pentru a-l înlocui! Mircea Lucescu este primul pe listă

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (41)
1621414144804093
George Dobrescu  •  11 Iunie 2017, 13:08

Catastrof Daum adus cu surle si trambite adulat laudat de toti specialisti din fotbal sa dovedit a fi un fas scump si rasunator este drept un fas nemtesc scump dar tot fas este Acum specialisti ii simt parfumul si se grabesc sa ii dea in cap asa cum merita Neamtul nu renunta este consecvent nu pleaca Ce te faci burlene ti a luat banii de prime ?

100000879864682
Rus Victor  •  11 Iunie 2017, 23:38

Nu ar fi de mirare ca acest VoCHIN o sa fie urmatorul Gica Popescu care ducea in spinare FRATII si care l-au tras spre Parnaie ,asa iil duce el in spate pe BURLANU si tare imi e ca vor vizita Jilava impreuna,,Ar fi bine sa plece *** de la FRF pana nu e prea tarziu si sa i-a fosila nemteasca cu el .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  11 Iunie 2017, 21:56

ma uit la frf si la stafu sau plini de ei parca stie ca cineva acolo sus are grija de ei indiferent de rezultate ba dar toate sant manjite an tara asta?

Vezi toate comentariile (41)
Comentează