FOTBAL  »  NATIONALA  »  SCANDAL

EXCLUSIV Discuții aprinse la Mogoșoaia! Reacție nervoasă a lui Maxim după aflarea veștii! Și cu Ivan au fost probleme

Articol de - Publicat marti, 31 mai 2016 20:26

Alexandru Maxim este cel mai important jucător din lista celor 5 care au aflat azi că nu vor merge la EURO 2016. Mijlocașul lui Stuttgart nu se aștepta ca Iordănescu să ia o asemenea decizie, iar cei doi au avut o ceartă în cantonamentul de la Mogoșoaia.

Selecționerul i-a chemat pe jucători pentru a le comunica ce hotărâre a luat. În momentul în care a aflat, Maxim a avut o reacție nervoasă,  apoi a plecat imediat din cantonament. A demarat în trombă, fără să le spună vreo vorbă jurnaliștilor care îl așteptau afară.

Și cu Ivan au fost probleme

Deși Andrei Ivan se afla la Craiova, Anghel Iordănescu l-a chemat pe acesta la Mogoșoaia pentru a-i comunica faptul că nu va merge la EURO. A fost o discuție de doar un minut.

Nu același lucru s-a întâmplat cu Ioan Hora, care era la Oradea. Acesta n-a mai fost chemat, ci i s-a transmis prin telefon vestea.

Este încă un exemplu despre felul defectuos în care Iordănescu gestionează anumite momente importante din ultima vreme. 

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (119)
845438802178576
Alin Ion Dinescu  •  01 Iunie 2016, 18:56

Daca nu luat pe Hora Budescu nu e Un antrenor de clasa sa schimbe si El atmosfera in echipa nationala e un pensionar general de pe timpuri nu de mult apuse

cezars61
cezars61  •  01 Iunie 2016, 13:01

Father Chicken e total expirat .

dumbojet
dumbojet  •  01 Iunie 2016, 11:17
Postat de Alin Ion Dinescu pe 01 Iunie 2016, 00:58

Tara puiule te rog frumos sa pleci de la nationala orcare ar fi rezultatele dupa euro

Da, Tata Puiule te rog sa pleci, val vartej, dupa ce iei Cupa Europei ! Nu vreti ma baieti sa faceti voi si lotul si echipa ? Hai, va rog frumos, ca vad ca sunteti, toti, mega-deshtepti... Nu stiu de ce va mai pierdeti timpul cu alte activitati, evident, mai prost platite decat cea de antrenor al echipei nationale. Aaaa ! Stati un pic... Stiu... Voi nu aveti pile si nu ati fost "securisti" ca Puiu Iordanescu. Si, neavand pile, nu ati jucat nici fotbal cum juca Puiu si nici nu ati antrenat pe nimeni, cum a antrenat Puiu. Nu ati castigat Supercupa Europei, pentru ca nu erati prieteni cu Ceausescu. Nu ati facut perfornanta la echipa nationala pentru ca nu l-ati avut pe Hagi si exemplele pot continua. E un complot impotriva voastra !

Vezi toate comentariile (119)
Comentează