FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

EXCLUSIV După Stancu, un alt tricolor cu 50 de selecții a pus ghetele în cui: "Mă hotărâsem de mult timp, dar nu-mi place mie să fac anunțuri de genul"

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2018 14:54

Zilele trecute, aflat la schi cu un grup de prieteni, fostul internațional Răzvan Cociș a anunțat că nu va mai reveni pe teren.

În vârstă de 35 de ani, Cociș a jucat ultima dată în 2016 la Chicago Fire, în SUA, însă nu și-a anunțat, de atunci, intenția de a se retrage definitiv.

E a doua retragere din ultima vreme, după ce Bogdan Stancu a anunțat că nu va mai veni la meciurile echipei naționale. Cu toate acestea, "Motanul", 30 ani, va continua la echipa de club, Bursaspor.

Cociș a confirmat, printr-un mesaj trimis reporterului Gazetei, discuția avută cu apropiații săi.

"Având în vedere că sunt întrebat dacă vreau să mai joc sau pe unde mai joc  (în cercuri de prieteni , de către cunoscuti si diferite persoane ) răspunsul a fost de fiecare dată că nu vreau și nu aș putea să mai joc după un an și 6 luni de pauză și cu o problemă medicală. Am spus stop de mult timp dar nu-mi place mie să fac anunțuri de genul", a punctat Răzvan pentru GSP.

De-a lungul carierei, Cociș a jucat de 50 de ori la echipa națională, marcând două goluri, cu Armenia și Insulele Feroe.

Conform presei clujene, ultima echipă care l-a dorit pe Răzvan a fost U Cluj, gruparea din liga a treia fiind cea care îl debutase în fotbalul mare.

9
echipe a schimbat Cociș de-a lungul carierei: U Cluj, Sheriff Tiraspol, Lokomotiv Moscova, Poli Timișoara, Al Nassr, Rostov, Karpati Lvov, Hoverla Ujgorod și Chicago Fire

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
risc_mix
risc_mix  •  26 Februarie 2018, 21:52

Și dacă nu se retrăgea ce se-ntâmpla? Îl mai chema cineva? Stai că acu vine și Raț , se retrage și el. Să vezi titluri în gsp, gen -INCREDIBIL, val de retrageri din Națională. Bă, mă lași?

andrei.33
andrei.33  •  26 Februarie 2018, 20:14
Postat de adi_stelistul pe 26 Februarie 2018, 15:30

Ma gandesc doar ca la 50 de selectii Cocis a jucat mai mult la nationala decat Dobrin. Sau Dumitrache. Si ca e o lista lunga cu jucatori care n-au 50 de selectii. Iovan, Sames, Balint, Selymes, Cheran, Ticleanu, Sandoi, Negrila, etc, etc. Stiu ca in anii aceia se jucau mai putine meciuri (dar oricum o medie de 10 pe an era si in anii '70, deci diferenta nu e chiar atat de mare) insa tot nu pot sa inteleg cum a ajuns Cocis la 50 de selectii.

Chestie de conjunctura si lipsa de valori. Nu te gandi prea mult.

nicelove
nicelove  •  26 Februarie 2018, 18:30

Îl avea impresar pe Victor Becali sau pe fratele dansului?:)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează