FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV FOTO Ecuații cu Torje și o necunoscută :) » GSP.ro a aflat ce pun la cale cei de la FRF. Și e vorba despre ceva nemaiîntâlnit!

FOTO: Raed Krishan +9   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 26 martie 2016 17:36

Într-o inițiativă de marketing inedită, Federația Română de Fotbal va lansa în curând manuale alternative de matematică pentru clasa a 4-a și a 5-a!

Toate problemele și exercițiile vor fi cu jucători din echipa națională, asta pentru ca acestea să devină mai atractive pentru elevi, precizează sursele GSP.ro. 

UPDATE

Înaintea anunțului oficial, jucătorii lui Iordănescu au ieșit la antrenamentul de azi cu echipamente speciale, pe care au fost imprimate probleme de mate. 

Rezultatele exercițiilor de pe spatele fiecărui "tricolor" dau numărul pe care jucătorul îl poartă pe tricou.  
De exemplu, Chiricheș, care poartă numărul 6, a avut imprimat pe bluza de trening  "2 x 2 + 2"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (21)
ortega
ortega  •  26 Martie 2016, 23:33

Cea mai simplă ecuație ... Iordănescu + Burleanu = 0 barat . Dacă Burleanu este +1 (într-o scală de la 0 la 100 ) , că are ceva trecere pe la UEFA , cât e Ghiolbănescu , antrenorul pupă-icoane ?

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  26 Martie 2016, 20:22
Postat de moshu_shukaru pe 26 Martie 2016, 20:21

Postând sub emblema lui Dinamo, nu faci altceva decât să mânjești cu noroi imaginea echipei tale - Steaua! Unui stelist (adevărat) iar fi scârbă de tine!

*i-ar

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  26 Martie 2016, 20:21
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Postând sub emblema lui Dinamo, nu faci altceva decât să mânjești cu noroi imaginea echipei tale - Steaua! Unui stelist (adevărat) iar fi scârbă de tine!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează