FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV FRF intră în istoria fotbalui! Măsură neașteptată luată de șefii fotbalului: suporterii, dați în judecată

Articol de - Publicat joi, 30 martie 2017 14:22

Astăzi, la Comitetul Executiv al FRF, s-a decis ca Federația să dea în judecată suporterii care au creat probleme la meciul cu Polonia, 0-3.

FRF se va constitui parte civilă și va da în judecată fanii care au aruncat cu torțe și petarde la meciul cu Polonia, din preliminariile CM 2018.

Federația va cere daune de 500.000 de euro fanilor care au fost identificați până în acest moment de către forțele de ordine. Suma reprezintă amenda plătită de FRF la FIFA și către Jandarmerie și daune de imagine.

După meciul cu Polonia, România a primit o amendă de 95.000 de franci elvețieni și a fost obligată să nu joace meciul cu Danemarca pe Arena Națională.

În Comitetul Executiv au votat toți membrii, cu excepția lui Florin Prunea, care s-a abținut.

"Este un fapt fără precedent, ca o Federație să-și dea în judecată propriii suporteri. De ce FRF nu se îndreaptă către cei care au fost responsabili de securitate?

Urmează ca fiecare club să își dea fanii în judecată de fiecare dată când apar probleme? Federația a trecut de la faza arestatului foștilor jucători, la faza arestatului propriilor fani", spus Prunea pentru GSP.RO.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
929371553813840
Robin Gene  •  31 Martie 2017, 02:13

Mare *** Prunea asta.Acei suporteri care provoaca incidente trebuiesc aspru pedepsiti.Aruncati 8n puscarii si sa si plateasca daune.Nu poti merge civilizat pe stadion sau spre stadion din cauza injuriilor inposibil de reprodus.CE FACE POLITIA!?.UNDE I ORDINEA PUBLICA!?.VEDETI CE AU FACUT HULIGANII IN PIATA VICTORIEI.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainerrosu
cainerrosu  •  30 Martie 2017, 22:06

Burleanu isi va da cu tesla intr o anumita zona a corpului ! De ce ? Veti vedea ! frf vrea razboi ? asta va avea !

orlick
orlick  •  30 Martie 2017, 20:49
Postat de brancusi pe 30 Martie 2017, 15:38

A nu se intelege ca sustin manifestarile huliganice,dar sa nu ne aruncam asa orbeste in a emite judecati de valoare!Am fost la mari competitii internationale si precizez faptul ca nu am putut intra nici macar cu un fluierici de plastic de 10 grame,nici cu monede(m-au usurat nemernicii de aproape 20 de euro),nici cu puful pentru astm (tot pana-n 20 de grame) al finului!!!Ma intreb atunci cu ce se ocupa organizatorii nostri si firmele de paza "prietene"lor,ori nu se poate strica aceasta camaraderie,nu-i asa?

Sa nu uitam ca jucătorii lui Dinamo au introdus materiale pirotehnice pe stadion si le-au ascuns in mingi pe care le-au aruncat derbedeilor din PCH. Pentru astadinamovistii n-au primit nicio pedeapsa.

Vezi toate comentariile (31)
Comentează