FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV / Gică Popescu: "Tinerii au pierdut un exemplu, şi-au pierdut căpitanul! Mulţumim Cristi Chivu"

Cristi Chivu are 75 de meciuri la echipa naţională
Cristi Chivu are 75 de meciuri la echipa naţională

Articol de - Publicat sambata, 21 mai 2011 00:00 / Actualizat sambata, 21 mai 2011 13:35

Fostul căpitan al echipei naţionale de fotbal a României, Gică Popescu, a declarat în exclusivitate pentru GSP.RO că nu se aştepta la această decizie din partea lui Chivu şi spune că cei mai tineri jucători care vor fi convocaţi la meciurile primei reprezentative au numai de pierdut după decizia lui Cristi.

"Cred că este o decizie surprinzătoare pentru toată lumea. Este o pierdere uriaşă pentru fotbalul românesc! Cristi era factorul de stabilitate de la prima reprezentaivă, era cel mai valoros jucător al naţionalei, într-o perioadă în care Mutu, aflat pe acelaşi palier de valoare, a dispărut pentru un timp din cauza problemelor pe care le avea.

Prin această retragere cei tineri au pierdut un exemplu, şi-au pierdut căpitanul, care a demonstrat că şi jucătorii români pot avea performanţe extraordinare pe plan internaţional. Trebuie să-i respectăm această decizie şi să sperăm că se va răzgîndi! Dacă nu, trebuie să-i mulţumim pentru tot ce a făcut pentru fotbalul românesc şi la echipa naţională. Trebuie să mergem înainte pentru că naţionala nu a stat în Hagi, Popescu sau Dumitrescu, aşa cum nu va sta nici în Chivu sau Mutu", a precizat Popescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
gery76
gery76  •  21 Mai 2011, 16:13

Din pacate pentru Romania odata cu retragerea lui Hagi,Popescu si Petrescu din fotbal,s-a retras si fotbalul din Romania,Gica Popescu a fost ultimul lider adevarat al fotbalului romanesc. De Hagi ,Popescu si Petrescu chiar mi s-a rupt sufletul cand s-au retras ,acum la retragerea lui Cristi totul e atat de normal...............

marius_stan
marius_stan  •  21 Mai 2011, 14:52

Este cel mai bun lucru pe care putea sa-l faca Chivu. De vreo 2 ani nu mai joaca nimic si vine numai cu fite la echipa nationala, nu avea cum sa fie un exemplu pentru tineri, care nu au in cap decat masini, femei si bautura. In concluzie, nu e nici o mare pierdere. Pierdere poate o fi pentru fratii becali, ca au un jucator in minus pe care trebuie sa-l impuna in echipa.

octavian
octavian  •  21 Mai 2011, 14:17

si-a dat arama pe fata "capitanul". daca chiar tinea la echipa nationala cum spune trebuia sa-si anunte retragerea dupa meciu cu bosnia. oricum nu trebuie sa-l plangem, avem fundasi centrali buni in tara(gardos, papp).

Vezi toate comentariile (10)
Comentează