FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - ANDORRA, MARŢI, ORA 20:30, ANTENA 1, LIVEVIDEO PE GSP.RO

Exclusiv » Goian şi-a făcut bagajele şi a părăsit cantonamentul "naţionalei"

Articol de - Publicat duminica, 09 septembrie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 09 septembrie 2012 20:02

E sigur: Victor Piţurcă nu va putea conta pe Dorin Goian marţi, de la ora 20:30, cu Andorra. Fundaşul central şi-a făcut bagajele şi a părăsit astăzi cantonamentul "tricolorilor" după ce a fost diagnosticat cu întindere la piciorul drept.

"Goe" (31 de ani) s-a accidentat în finalul partidei din Estonia (2-0), iar iniţial se vorbise doar despre o contractură. În locul fotbalistului de la Spezia, cel mai probabil, pereche cu Chiricheş în centrul defensivei cu Andorra va face Valerică Găman.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
mvradulescu
mvradulescu  •  10 Septembrie 2012, 14:42

Nu stiu nimic despre forma actuala a lui Gaman (calitati are indiscutabil), dar regret sincer accidentarea lui Goian. Sper sa fie recuperat medical cat mai repede si sa contam pe el curand, in speranta ca ne va ajuta sa terminam cu fruntea sus aceasta campanie de calificare !

dragosmc
dragosmc  •  10 Septembrie 2012, 00:52

In loc sa il cheme la lot pe Papp l-a luat pe Gaman asta... sper macar sa fie mare comisionul lui Piti.

hokerey
hokerey  •  10 Septembrie 2012, 00:38

Ghinionul lui Goian. Intra acum mega-fundasul supersonic Vaaaaaaaalerica GAMAN. Probabil cel mai bun fund -as di la TARA. Cu un plasament excelent, cu un joc de caP bonito GAMAN va fi devastator pentru atacantii adversi care cu chinuri groaznice ar putea da doua goluri. Mai bine decat trei.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează