FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2016

EXCLUSIV Iordănescu are o nouă dorință » Pregătirea echipelor românești pentru noul sezon, în mare pericol să fie dată peste cap

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 14:05

Selecționerul Anghel Iordănescu a anunțat că dorește organizarea unei perioade de pregătire, un fel de trial pentru lotul naționalei, la mijlocul lunii mai.

Pentru ca această idee să se pună în practică, va fi nevoie de amânarea ultimei etape din play-out, de pe 28 mai pe 5 iunie, fapt ce ar provoca probleme echipelor implicate.

Pe lângă jucătorii străini care ar fi putut să-și plănuiască deja vizitele acasă sau cei români care și-au planificat deja vacanțele, cluburile care evoluează în play-out nu ar mai beneficia de vacanță înainte de începerea pregătirilor pentru noul sezon.

Amânarea ar putea perturba și programul echipelor care joacă în barajul pentru promovarea în Liga 1.

Cluburile au fost informate cu privire la intenția lui Anghel Iordănescuși rămâne de văzut dacă această idee se ca concretiza.

LPF a ținut cont de cerințele selecționerului și a mutat finala Cupei Ligii la începutul sezonului viitor, pentru ca jucătorii din competiția internă să poată avea pauză înainte de Euro, iar Finala Cupei României, programată iniţial pentru data de 14 mai, se va desfăşura pe 10 mai. Finala Cupei Ligii, programată programată la 11 mai, a fost amânată pentru data de 17 iulie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  29 Aprilie 2016, 22:19

ASTA E DUS SARACU,CHIAR CREDEAM CA E SERIOS,DAR MA SOCHEAZA

ortega
ortega  •  29 Aprilie 2016, 18:27

Ăsta e chiar bătut în cap ... Trebuia Burleanu să-l dea afară după *** din iarnă ... Cum să te prezinți la Euro cu babalâcul ăsta cabotin ? E de o prostie crasă ... Să vezi că-l ia și pe Marica ... Nu se sparg atâtea ouă acum , de Paște , câte se vor sparge de televizoarele românilor cu obosiții ăștia în Franța ... Oare de ce ne bate Dumnezeu , și ne dă numai Iordănești , Marici , Chirpici sau mai știe dreq ce alți ratați ... ?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

babahuda
babahuda  •  29 Aprilie 2016, 17:38

aceste manifestari demonstreza ca limita de varsta pt pensionare trebuie redusa drastic ,dupa o anumita varsta 60 de ani ex ,mintea incepe sa nu se mai inteleaga cu ratiunea si cu realitatea ..mai grav ca cei cu decizie care au o varsta frageda 30 si putin de ani ii canta in struna ..iordanesu nu trebuie judecat ,varsta e problema ,dar burleanu ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează