FOTBAL  »  NATIONALA  »  EURO 2020

EXCLUSIV Întâlnire decisivă între Gică Popescu și Viorica Dăncilă » Ce se întâmplă cu implicarea fostului internațional în organizarea EURO 2020

Articol de - Publicat sambata, 03 februarie 2018 09:53

Viorica Dăncilă s-a întâlnit cu fostul internaţional şi acesta rămâne consilier de stat al premierului pentru EURO 2020.

La solicitarea Gazetei Sporturilor, pentru clarificarea situaţiei lui Gică Popescu, numit consilier de stat pentru proiectul Euro 2020 de către fostul premier Mihai Tudose, Biroul de presă al Guvernului a lămurit lucrurile. 

"Doamna prim-ministru Viorica Dăncilă a purtat o discuție cu domnul Gică Popescu, în cursul căreia au convenit ca acesta să rămână în funcţia de consilier de stat al premierului, pentru a coordona organizarea meciurilor pe care România le va găzdui în cadrul EURO 2020", a fost răspunsul de reconfirmare a lui Gică Popescu, care îşi păstrează noile atribuţii şi după ultima remaniere guvernamentală. 

Rămăsese fără şefi

Situaţia lui Gică Popescu, recent numit în noua funcţie la Guvern, devenise incertă după ultimele mişcări pe plan politic. La numai 5 zile după ce fusese anunţat consilier de stat al primului ministru, Mihai Tudose a demisionat de la conducerea Executivului.

Ulterior, şi celălalt personaj cu care Popescu ar fi trebuit să colaboreze pentru proiectul EURO 2020, şeful MTS, Marius Dunca, a demisionat şi el, fiind înlocuit cu Ioana Bran. 

Nicio schimbare la stadioane

Deşi este prezentat ca o prioritate a Guvernului, proiectul Euro 2020 stagnează, cel puţin în privinţa celor 4 noi arene de antrenament. În ultima lună nu s-a întâmplat nimic nou. "Steaua" şi "Arcul de Triumf" au finalizat studiile de fezabilitate, "Rapid" trebuie să îl predea la CNI, iar situaţia pentru "Dinamo" rămâne incertă. 

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
bazileon
bazileon  •  04 Februarie 2018, 00:01

Ei, cu Tudose si Dunca se descurca Gica, doar a facut parnaie, dar daca-l testeaza Madamme la ligvistica?

535347973305441
Iulian Tecuceanu  •  03 Februarie 2018, 13:26

Oare nu s-a gasit un sportiv care nu a facut PUSCARIE pt. HOTIEca acest individ acolit al mafiotilor?N-am repros pt. el ca fotbalist.

831959706877275
Cristian Baltaru  •  03 Februarie 2018, 12:19

Alooo,domnilor de la GSP!E foame mare acolo la voi în redacție?Nu de alta dar în titlul acestui articol ați scris,,fostului internaționa'',nu ,,,fostului internațional'',deci ați mâncat litera,,l''.Corectați,că vă faceți de râs.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează