FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Joaca de-a suspendarea » Bodescu a driblat pedeapsa primită de la Burleanu :)

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iunie 2017 22:30

Gabriel Bodescu, secretarul general-adjunct al Federației Române de Fotbal, nu a făcut parte din delegația care a plecat la Varșovia pentru partida cu Polonia de sâmbătă, după ce a fost sancționat pentru scandalul mesaje suburbane trimise oficialului LPF Justin Ștefan (Detalii AICI).

De altfel, Burleanu susținea că el nu va mai face parte din delegațiile oficiale ale FRF până când Comisia de Disciplină nu va da un verdict în cazul lui.

Totuși, surse GSP susțin că Gabriel Bodescu este la Cluj, acolo unde România va juca marți împotriva celor de la Chile de la ora 21:00, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO, driblând astfel sancțiunea. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
steaua1986forever
steaua1986forever  •  13 Iunie 2017, 01:59
Postat de gabiprossi pe 12 Iunie 2017, 23:30

... ce figura intelectuala de frizer are acest "domn"!?!

Asta e mecanic din ala care in loc sa iti puna piesa noua in masina (pe care ai platit-o) ti-o ia pe a ta veche, o vinde si tie iti pune una si mai veche decat aveai inițial. E o smecherie veche printre mecanicii auto ca el....Plus ca pe langa asta, mai e si piata de piese furate. Omul asta pare sa fie exact omul care se ocupa cu asa ceva, mai ales ca el la origine asta e, mecanic auto. Si unul slabut, de la tara, din cate am inteles.

mioriticul
mioriticul  •  13 Iunie 2017, 00:50

L-a invitat Tiriac. Are fler pentru d-astia.

gabiprossi
gabiprossi  •  12 Iunie 2017, 23:30

... ce figura intelectuala de frizer are acest "domn"!?!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează