FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SERBIA, SÎMBĂTĂ, 28 MARTIE, ORA 20:45, ANTENA 1 ŞI GSP.RO

Maximilian Nicu a primit cetăţenia română!

Articol de - Publicat marti, 17 martie 2009 00:00

Surse din Ministerul de Justiţie susţin că jucătorul celor de la Hertha Berlin, Maximilian Nicu, în vîrstă de 26 de ani, a primit aviz favorabil cererii sale de dobîndire a cetăţeniei române! Această decizie urmează să apară în cursul zilei de mîine în Monitorul Oficial.


Toate detaliile legate despre acest subiect în Gazeta Sporturilor de mîine!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
 •  17 Martie 2009, 23:50

prea mult fum pentru doua trei scantei:P Ce trecut fotbalitic are respetivul? Din astia ca el am avut destui: sa nu uitam de un marius niculae plecat pe cai mari la sporting, un lutu , viitor hagi al romaniei, keseru, stancu szekely chiar si nicolita la un moment dat valora vreo "20 mil de dolari" sau marea speranta a baniei, costea. Toti vor avansa in varsta si vor muri speranta, cum nu cred ca in max nicu(cel putin dupa nume este roman,cum o vb nu stiu) trb sa ne punem vreo farama d

 •  17 Martie 2009, 23:38

p c post joca frate mai exact?

 •  17 Martie 2009, 22:37

multa bafta ;) acum ramane sa ne arati ce poti..Hai Romania !!

Vezi toate comentariile (37)
Comentează