FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICAL

EXCLUSIV » FRF vrea să reprogrameze meciul cu Argentina, dar spune că părerea fanilor va fi decisivă

Messi ar putea veni în România anul viitor!
Messi ar putea veni în România anul viitor!

Articol de - Publicat marti, 02 august 2011 00:00 / Actualizat marti, 02 august 2011 17:52

UPDATE 13:50 / Termenii înţelegerii ar urma să fie modificaţi, astfel că, FRF încearcă să mai plătească diferenţa de 480.000 de dolari, sumă prevăzută în contractul semnat iniţial, ceea ce înseamnă că aducerea naţionalei Argentinei la Bucureşti costă Federaţia "doar" 720.000 de dolari, bani achitaţi deja ca avans.

"Argentinienii sînt de acord cu acest lucru, recunoscîndu-şi astfel vina neonorării contractului şi au promis că vin la Bucureşti cu toate vedetele", a spus un oficial FRF.

Pe site-ul oficial al FRF se specifică însă faptul că: "Preşedintele FRF a fost împuternicit ca, şi în funcţie de sondajul de opinie care va avea loc de azi până pe 8 august a.c., ora 12.00, pe site-urile www.frf.ro şi www.fanclub.frf.ro şi pe Facebook-ul Fan Clubului, să încheie un nou contract cu Federaţia Argentiniană, care să prevadă prezenţa tuturor jucătorilor exponenţiali ai acesteia, pentru un joc amical, la Bucureşti, la o dată FIFA care să fie stabilită de comun acord"

UPDATE 12:50 / FRF a hotărît că amicalul cu Argentina a fost va fi reprogramat pentru 2012, la o dată ce se va stabili ulterior!

Reunit azi în regim de urgenţă, Comitetul Executiv al FRF analizează în aceste momente posibilitatea ca meciul cu Argentina să fie reprogramat în 2012!

Forul condus de Mircea Sandu discută acum despre propunerea Federaţiei Argentiniene de Fotbal (AFA) de a juca la o altă dată amicalul care trebuia să inaugureze pe 10 august National Arena.

Crezi că România ar trebui să accepte această variantă? Votează în SONDAJ!

Naşu' a prezentat Comitetului Executiv întreaga situaţie care a condus la anularea meciului cu Argentina, urmînd ca în orele următoare să se ia o decizie.

Semnalele sînt că FRF va renunţa la intenţia de a reclama AFA la FIFA pentru a solicita daune de peste două milioane de euro şi că va accepta reprogramarea amicalului cu Argentina. FRF încearcă să profite de situaţie şi vrea să obţină o micşorare a onorariului în valoare de 1,2 milioane de dolari. Federaţia a plătit deja un avans de 720.000 de dolari.

Stadionul National Arena va fi inaugurat astfel cu ocazia meciului România - Franţa, programat pe 6 septembrie, ora 21:30, în preliminariile Euro 2012. Biletele cumpărate pentru amicalul cu Argentina sînt valabile pentru meciul cu Franţa.


"Poate ar trebui să înţelegem că au avut şi ei probleme grave dacă au încălcat contractul. În loc de despăgubiri, aş prefera să jucăm altădată cu ei, dar în nişte condiţii financiare mai bune pentru noi"
Victor Piţurcă, selecţionerul României

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (29)
ionybws
ionybws  •  02 August 2011, 18:14
Postat de antonino1976 pe 02 August 2011, 17:21

Normal acum ar trebui ca Argentina sa vina sa joace gratis . Asa mi sar parea corect . Dar lasa ca stiu federalii mai bine .

pai daca ar veni gratis de unde ar mai trage federalii "dreprul" lor ???

ionybws
ionybws  •  02 August 2011, 18:12

ne-am obisnuit sa fim umiliti...ce mai conteaza inca una? :-j

silve79
silve79  •  02 August 2011, 17:45

Daca sclavul de Sandu accepta o asemenea mizerie demonstreaza ca este infect. Amanarea amicalului arata cat de respectat este Nasul la forurile internationale si de catre omologii sai. Cand esti doar un lingau si un pupincurist n-ai la ce altceva sa te astepti. Felicitari conducerii fotbalului romanesc pentru performanta de a construi un stadion, speram de lux, dupa 20 de ani... Ai mai auzit cineva atatea stiri despre Wembley de exemplu cate tampenii s-au scris despre National Arena? ca s-a mai pus un scaun ca s-a mai dat o matura, ca nu stiu ce camion avea geamul fisurat, ca muncitorii dorm pe ei sau mai stiu eu ce fac... etc etc? Rusine!!!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează