FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV » Noul director tehnic al FRF în mijlocul unui scandal: "M-am simțit folosit în războiul lui cu Federația"

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 februarie 2017 10:18

Mihai Stoichiță, noul director tehnic al FRF, a acordat un interviu în exclusivitate pentru ediția tipărită a Gazetei Sporturilor în care s-a declarat dezamăgit de vorbele lui Florin Prunea.

Președintele lui CSMS Iași i-a transmis lui Stoichiță un mesaj dur: "Mihai, dacă ai un minimum de decență, dă-ți demisia imediat! Niciodată n-am crezut că poți să te duci lângă cei care l-au omorât pe Prodan!""

"Am receptat cu indulgență această declarație, deși m-a surprins virulența frazelor. Florin mi-a fost jucător și la Dinamo, și la Litex. Eu l-am dus în Bulgaria. Îi știu foarte bine și pe părinții lui, niște oameni deosebiți. Tatăl a lucrat la Ambasada României din Kuweit.

Ar trebui să avem mai multă decență în aparițiile publice. Nu e corect să întinăm memoria unui om care ne-a fost drag prin clădirea unei dispute pe seama tragediei familiei Prodan.

De fapt, nu eu sunt ținta în cuvintele lui Prunea, ci președintele Burleanu. Sincer, m-am simțit folosit în acest conflict! E un pic bizar, fiindcă războiul lui cu federația durează încă din perioada lui Mircea Sandu", a declarat Stoichiță.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
145748569108877
Irimia Paul  •  10 Februarie 2017, 12:30

Din suflet sper ca nimeni sa nu fie atat de idiot sa-l voteze pe prunea sef de federatie , nici burleanu dar nici *** asta .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close