FOTBAL  »  NATIONALA  »  AMICALE

EXCLUSIV Prezent în Antalya pentru a urmări fotbalişti români, Daum a remarcat un ungur: "Nu-l putem face român?!"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat miercuri, 25 ianuarie 2017 19:19

Christoph Daum a urmărit meciul amical câştigat de Poli Iaşi în faţa formaţiei bulgare Dunav Ruse (2-1), iar la final i-a dezvăluit lui Florin Prunea ce fotbalist l-a impresionat.

Selecţionerul nu a remarcat un român, ci pe mijlocaşul ungur Lukacs Bole, care a şi deschis scorul pentru Poli Iaşi, în minutul 52 (detalii AICI).

"Nu putem să-l facem român?", a fost reacţia selecţionerului neamţ după evoluţia lui Bole.

Fotbalistul de 26 de ani a fost transferat de Iaşi în vara anului 2014, de la gruparea maghiară Kaposvari, iar în acest sezon a avut 17 apariţii în Liga 1, în care a marcat de şase ori şi a dat două pase decisive.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
onduku
onduku  •  26 Ianuarie 2017, 00:55

Bine, Bole joaca ca pe pozitia lui Adi Popa. E mijlocas de banda, nicidecum extrema cum il da un site. Deci nu e atacant. Dar nu prea mi-am amintit de el din campionat, l-am vazut iar acum la video. Are ceva viteza, dar e cam limitat. Sper sa se mai dezvolte, cine stie, dar nu-l vad bine impotriva unor jucatori mai masiva ca in Europa si la tehnica nu sta asa bine in realitate fata de compilatia de pe video.

onduku
onduku  •  26 Ianuarie 2017, 00:51

Da, da, Daum merge sa vada amicale! Incredibil! Numai rau face, pentru ca romanii nostri poate se vor chinui sa dea totul pe teren in loc sa evolueze ca la antrenamente. Bole o fi bune in amicale, ca in campionat ca atacant are abia un gol la 5-6 meciuri. Putin..

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Ianuarie 2017, 22:10

Lui i-a placut Bole acela.Mai inainte ii placusera Boldrin ,Amorin ,Camora. Care e treaba ? Intr-o Europe asa zis unita unde traiesc milioane de romani ,noi nu acceptam decat fotbalisti romani.Care sa joace de-a moaca.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează