FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAȚIONALĂ

EXCLUSIV Prima reacție a lui Budescu după ce Anghel Iordănescu l-a lăsat în afara lotului: "Ar trebui să vă spună cum mă implora să joc în Feroe" » Ce spune despre Alibec

Articol de - Publicat joi, 12 mai 2016 15:11

Constantin Budescu a oferit o primă declarație după ce a aflat că selecționerul nu l-a convocat pentru cantonamentul din Italia. 

"Sunt dezamăgit că nu sunt convocat la echipa națională, meritam să fiu măcar în cantonamentul din Italia și acolo selecționerul putea constata dacă sunt sau nu în formă pentru Euro.

Iordănescu ar trebui să vă spună cum mă implora să joc pentru dânsul în Feroe. Îmi spunea că are mare nevoie de mine, chiar în ziua partidei din preliminarii. Era galben la față de emoții și încă avea o presiune fantastică pe umerii lui.

Mă bucur că l-am ajutat și i-am risipit emoțiile chiar dacă acum m-a uitat.

Nu cred că o sa aibă curaj să-l titularizeze pe Alibec la Euro, o să adoptăm probabil aceeași tactică defensivă și fricoasă. Eu am spus mereu acest lucru și probabil ca asta a deranjat. Nu îmi place să mint și să spun că antrenorul naționalei e foarte bun doar ca să fiu chemat la echipa națională. Mai bine stau acasa", a declarat Budescu.

Budescu a ieșit din vizorul naționalei după ce s-a transferat în această iarnă în Liga a doua chineză.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
polistul68
polistul68  •  12 Mai 2016, 22:42
Postat de ion.ionescu pe 12 Mai 2016, 20:59

Golurile lui Budescu, cu Feroe, au fost de fotbalist cerebral.La primul, mingea nu i-a venit bine şi totuşi a marcat. La al doilea, da, s-a uitat să centreze dar nu avea cui şi a dat bolta peste portar. A fost un gol de geniu, nu o întâmplare ! Cine a jucat fotbal adevărat, şi nu în faţa blocului, şi-a dat seama după cum a lovit mingea că acolo a vrut să o trimită. După tine, şi Hagi a marcat de pe linia de corner din nimereală, la fel şi Mutu la Juventus...

Eu am jucat la nivel de liga a 4-a....dar te asigur ca genul asta de goluri, sunt goluri de PORTAR..inclusiv a lui Hagi cu Columbia, inclusiv a lui Mutu sau Budescu...eu cred ca e mai relevant jocul facut de fotbalist, nu o executie norocoasa...e mai important cit ajuti echipa, decit sa dai un gol norocos la 10 meciuri....eu zic ca, cu Budescu in teren, chiar si cu Feroe, echipa parea mai legata.

toni_fcsb
toni_fcsb  •  12 Mai 2016, 22:01

Domnule Budescu, nu spun ca nu aveti dreptate, dar stiti vorba aceea din popor. *** Nu puteai sa ai pretentia sa prinzi CE 2016 dupa ce te-ai dus in Liga a II-a din China!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  12 Mai 2016, 21:50

budescule, era greu sa vii la lot din liga 1 de la campioana Astra, dar din liga a doua chineza, chiar ma mir ca mai ai pretentii =))

Vezi toate comentariile (48)
Comentează