FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Prima reacție după ce Lupescu a decis să candideze la șefia FRF: "Va fi o luptă crâncenă! Vor fi aruncate multe mizerii în campanie"

Articol de - Publicat duminica, 11 februarie 2018 10:17

Florin Prunea, fost interenațional, a reacționat în exclusivitate pentru GSP.RO după ce Ionuț Lupescu a anunțat că va candida la președinția FRF. (Detalii aici)

"Mă bucur că Ionuț a cedat în fața rugăminților membrilor afiliați. A fost o presiune mare și constantă pentru a-l convinge, pentru a ajuta fotbalul românesc. Pentru a candida la Federație a decis să renunțe la o poziție foarte greu de câștigat la nivel de UEFA, pe care nimeni n-o va mai atinge prea curând.

În 18 aprilie va fi cel mai important moment din fotbalul românesc după Revoluție. Familia fotbalului românesc trebuie să se unească și să muncim împreună. Sunt sigur că va fi o luptă crâncenă pentru președinție. Am primit deja semnale că vor fi aruncate multe mizerii în campanie.

Am fost foarte optimist că Ionuț va accepta până la urmă să candideze. De asemenea, îi felicit pe membrii afiliați că i-au arătat susținere lui Ionuț, în ciuda mizeriilor făcute de Burleanu cu acel șantaj legat de susținerile pentru alegerile din aprilie", a declarat Florin Prunea pentru Gazeta Sporturilor.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (15)
haideusicfr
haideusicfr  •  11 Februarie 2018, 16:40
Postat de gigelos pe 11 Februarie 2018, 10:42

Chiar o veste buna .Succes Ionut ! Si vezi sa nu te aresteze naibi astia

De ce sa-l aresteze?

cneius
cneius  •  11 Februarie 2018, 14:06

""Va fi o luptă crâncenă!"- Calugareni, nu alta !

balauru48
balauru48  •  11 Februarie 2018, 12:22
Postat de daweroirl pe 11 Februarie 2018, 12:18

venind de la un prost ,nu imi fac griji !

Doar te bagi in seama ca chilotii in ... pe toate articolele, scriind comentarii tampite. Nu spui niciodata ceva concret si la subiect, abia mormai cateva silabe, exact ca celalalt prostalau gigist, milne.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează