FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Probleme tot mai mari pentru Burleanu: "Există mai multe dosare în care e implicat. Ușor, ușor, lucrurile se așază"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 09 februarie 2018 16:06

Răzvan Burleanu, președintele FRF, a fost chemat astăzi la Secția 9 de poliție din Capitală, ca urmare a unei plângeri penale intentate de mai mulți foști angajați care reclamă neplata unor restanțe salariale (detalii pe larg, aici).

Contactat de GSP.ro, Florin Prunea, fostul membru al Generației de Aur și un aprig contestatar al lui Burleanu, e ferm convins că actualul șef de la FRF mai are și alte dosare penale, în afara celui în care e implicat în cazul foștilor angajați de la Casa Fotbalului. 

"Din câte știu eu, sunt mai multe dosare de pe vremea când era președinte la Federația de Minifotbal. E vorba de terenuri, suprafețe de joc. 

Dar nu e vorba numai de acestea, ci sunt probleme și în actuala administrație a FRF, de când el e președinte. Din câte știu, există dosare pe rol. Probabil că, ușor-ușor, lucrurile se vor așeza. Se va vedea că a ajuns președintele Federației doar pentru a se îmbogăți. În rest, nimic pentru dezvoltarea fotbalului. 

Nu știu despre ce e vorba în cazul de azi, dar bănuiesc că dacă autoritățile statului s-au sesizat, sunt probleme", a declarat Prunea, pentru GSP.ro. 

Vezi și:  Scandal de proporții la FRF! Răzvan Burleanu, chemat de urgență la Secția 9!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  09 Februarie 2018, 21:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dubluv
dubluv  •  09 Februarie 2018, 19:58
Postat de daweroirl pe 09 Februarie 2018, 18:29

n-are el nici o treaba ca nu plateste din banii lui ,romanul prost cotizeaza pt toate prostiile facute de acesti trepadusi ...

cum sa plateacsa romanul, istetule? In Romania fotbalul este afacere privata. Crede-ma ca din ajutorul tau social nu ajunge niciun ban la FRF.

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  09 Februarie 2018, 19:11

Ii dorim cu executare, definitiva, in preziua alegerilor!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează