FOTBAL  »  NATIONALA  »  FRF

EXCLUSIV Prunea, reacție vehementă după jignirile din Comitetul Executiv: "Îmi vine să vomit! Acești oameni lucrează prin șantaj"

Articol de - Publicat sambata, 28 aprilie 2018 10:36

Florin Prunea, un contestatar al lui Răzvan Burleanu, a reacțioant dur după înregistrările publicate de Gazeta Sporturilor în care membrii Comitetului Executiv al FRF îl înjură pe fostul portar și pe alți susținători ai lui Ionuț Lupescu. (Detalii aici)

"Nu mă miră felul în care se comportă Goga. El este exemplul oportunismului. Când îmi amintesc cum se gudura pe lângă Mircea Sandu, îmi vine să vomit. Din punctul meu de vedere, toți acești oameni trebuie să plece în secunda unu din Comitetul Executiv pentru că au proferat acele injurii. Cred că ar trebui sesizată Comisia de Disciplină. Eu, când am avut o reacție decentă, am fost convocat și amendat cu 40.000 de lei.

Acest grup infracțional nu va fi putea fi scos de acolo de nimeni, poate decât dacă intervin autoritățile. Acești oameni lucrează prin șantaj, iar înregistrăile din ultimele zile aduc o pată inimaginabilă asupra fotbalului românesc. Vă dați seama despre ce caractere vorbim, dacă acești oameni s-au înregistrat între ei.

În toată această discuție, mă miră și mă intrisează poziția lui Mihai Dăscălescu. A fost un jucător bun, un coleg. Nu credeam că poate intra în astfel de dialoguri și într-un astfel de grup. Nu aceasta este fața fotbalului românesc. Eu am fost în teritoriu, în campania lui Ionuț, și am întâlnit oameni de o calitate incredibilă", a spus Florin Prunea pentru Gazeta Sporturilor.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
705579789543629
Marian Radu  •  28 Aprilie 2018, 18:34

Hahalerele dinamoviste, ale lui Lupescu, nu stiu sa piarda ......

mannecken
mannecken  •  28 Aprilie 2018, 17:35

???? :) :) :) Omul asta este imposibil de prost. Daca el a ajuns sa vorbeasca despre caractere :) A întâlnit oameni de calitate-n teritoriu :) Daca el calitatea o apreciaza pe propria persoana, atunci cei care i-au votat aveau toate calitatile lui.

696253093853906
Ghita Florin  •  28 Aprilie 2018, 15:18

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează