FOTBAL  »  NATIONALA  »  DECLARAȚII

EXCLUSIV Răzvan Marin, declarații tăioase înainte de meciul cu Danemarca: "Un român nu ar fi făcut așa"

Articol de - Publicat sambata, 11 martie 2017 16:19

Răzvan Marin, unul dintre cei mai buni jucători români, a vorbit pentru Gazeta Sporturilor despre debutul la echipa națională.

Mijlocașul lui Standard Liege a vorbit despre importanța lui Daum și a spus că nu crede că s-ar fi impus în națională cu un selecționer român.

"Nu mă așteptam să fiu convocat prima dată, cu Muntenegru. A fost o surpriză plăcută. Totul s-a întâmplat atât de repede! Probabil e și rezultatul diferenței de naționalitate la nivelul selecționerului. Dacă era un antrenor român, poate n-ar fi avut curajul să mă folosească așa de mult încă de la început. Avem și noi tehnicieni foarte buni, dar mă băga, nu mă băga?

Cu Daum am avut o singură discuție individuală înainte de partida din Armenia, mi-a explicat ce am de făcut și atât", a spus Marin în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

4 selecții
și 1 gol are R.Marin în naționala României

Interviul de două pagini în care Marin vorbește despre cariera lui, despre românii din Belgia și despre naționala României poate fi citit în ediția tipărită a Gazetei Sporturilor și platforma Gazeta Digitală.

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

Ultima dată când s-a întâmplat asta, antrenor era Gâlcă, iar printre jucători erau Arlauskis, Cristi Tănase, Țucudean și Ionuț Neagu

Doar casele de pariuri mai cred în Steaua. Cota Viitorului a scăzut de 62 de ori!

Steaua nu mai e în siguranţă nici în propria casă!

Cosmin Contra a vorbit în exclusivitate cu GSP: "Aș colabora cu Ana, de ce nu?!"

Nu rata ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  11 Martie 2017, 19:33

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_fan
dinamo_fan  •  11 Martie 2017, 18:13

Ar trebui sa jucam la mijloc cu Chipciu - Marin- Stanciu - Rotariu. si sa ne lase Dumb cu toti expiratii aia gen Prepelita sau Bicfalvi...astia cand erau ei la 22-23 de ani nu erau nici macar la jumate din nivelul celor de acum. Suntem prostii planetei ca avem jucatori tineri care joaca intr-un campionat sanatos din vest si noi insistam tot cu astia batrani care ne-au aratat toata viata ce pot si care joaca pe la fel de fel de echipe de duzina din est.

nebraska
nebraska  •  11 Martie 2017, 17:41
Postat de balauru48 pe 11 Martie 2017, 17:28

Milne, prostul gsp!

Prost e putin spus...prost e si iosif sau daviderul dromader,palnie e tatal lor mai ales ca are cam 70 de ani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează