FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

EXCLUSIV Răzvan Raţ comentează declaraţiile lui Iordănescu: "Eu am vrut doar să joc"

Articol de - Publicat joi, 16 iulie 2015 15:50

Astăzi, Răzvan Raţ a comentat în exclusivitate pentru GSP.RO declaraţiile lui Anghel Iordănescu.

"Nu sînt în măsură să vorbesc despre declaraţiile selecţionerului sau să am vreo reacţie. El este antrenor, iar eu sînt jucător.

După partida cu Irlanda de Nord, declaraţia mea s-a interpretat greşit. Eu nu am vrut să dau o declaraţie acidă despre decizia lui Iordănescu de a nu mă introduce. Eu, ca orice alt jucător, am vrut doar să joc.

Precizez că nu am nici un fel de relaţie cordială cu selecţionerul, nici de ochii lumii şi nici în particular. În primul rînd sînt suporterul naţionalei şi vreau ce e mai bine pentru echipă", a spus Raţ pentru GSP.RO.

De unde a pornit totul

Răzvan Raţ, căpitanul naţionalei, nu a evoluat în meciul Irlanda de Nord - România, 0-0.

Fundaşul a venit accidentat la lot, dar susţine că la ora meciului era apt de joc. "Am avut o accidentare şi am făcut tot ce se putea pentru a fi aici şi pentru a fi pe teren. Nu ştiu dacă a fost apreciat sau nu. Important e că n-am fost pe teren. Am reușit să mă recuperez rapid și totuși n-am jucat", spunea Raț după meci.

Selecţionerul a vorbit ieri despre situaţia lui Raţ şi de ce acesta nu a jucat cu Irlanda de Nord.

 "Eu am fost foarte dezamăgit de Răzvan Raț. La meciul anterior mi-a zis că e apt de joc, dar el jucase la 50% din capacitate. Cu Irlanda mi-a zis că e 70% și am decis să nu joace", a declarat Anghel Iordănescu. Vezi detalii.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  16 Iulie 2015, 17:43

razvane, las-o dracului de nationala condusa de acest impostor, facut antrenor de o super generatie. fa'ti suma, caci se apropie finalul si odihneste-ti oasele pentru echipa de club care te plateste. sa joace burleanu pe dreapta si senatoru pe stanga!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează