FOTBAL  »  NATIONALA  »  SELECȚIONER

EXCLUSIV VIDEO Reacție vehementă după numirea lui Daum ca selecționer: "Este o demență! A fost adus un drogat la națională! Nu votați cocaina"

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 07 iulie 2016 19:21

FRF a decis astăzi să îl numească pe Christoph Daum, 62 de ani, pe postul de selecționer al României. Vezi detalii.

Sorin Răducanu, fost candidat la șefia FRF, a atacat în termeni duri numirea neamțului.

"Nu-l poți pune selecționer. Nu ai voie! Ce exemplu le dăm copiilor care vor la națională? Hai să dăm droguri la copii? Este o demență! Aduci un drogat la națională. Ce să îi învețe pe jucători?

Oricum Burleanu va merge la pușcărie și depinde mult de Adrian Mititelu (n.r. cel care trebuie să primească 240 de milioane de euro după ce FRF a dezafiliat U Craiova). El se bazează că are politicul în spate. Nu votați drogurile! Nu votați cocaina!", a declarat Sorin Răducanu pentru GSP.ro.

Citește și: Cine e Christoph Daum? 8 lucruri pe care trebuie să le știi! Cocaină, orgii cu prostituate, titluri și pensionare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (27)
ortega
ortega  •  08 Iulie 2016, 10:23
Postat de Andronic Popovici pe 08 Iulie 2016, 09:59

Si totusi,cine e acest individ ,care merita sa fie adus in Gazeta .Cine ridica piatra si e far de pacat ?O greseala nerepetata se iarta ,ca de asta suntem crestini.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1581870215401957
Andronic Popovici  •  08 Iulie 2016, 09:59

Si totusi,cine e acest individ ,care merita sa fie adus in Gazeta .Cine ridica piatra si e far de pacat ?O greseala nerepetata se iarta ,ca de asta suntem crestini.

gicab
gicab  •  08 Iulie 2016, 08:39

Nu votati cocaina in schimb votați brânza, cașul, laptele, pastrama, transhumanta, răpirea si lipsirea de libertate, agresiunea fizica si verbala, traficul de influența, mita, etc

Vezi toate comentariile (27)
Comentează