FOTBAL  »  NATIONALA  »  TRANSFER

EXCLUSIV Reacție surprinzătoare din stafful naționalei după dezamăgirea cu Muntenegru: "Am greșit cu ei doi în echipă" » Omul adus de Daum a spus TOT fără să se mai ascundă

Articol de , - Publicat joi, 06 octombrie 2016 10:26

Belgianul Rudi Verkempinck, 50 de ani, secundul lui Daum, comentează disputele aprige din fotbalul intern, scanează erorile și reușitele din partida de debut cu Muntenegru și avertizează că în Kazahstan ne așteaptă un adversar ”cu un potențial fizic fantastic”.

De asemenea, belgianul a recunoscut că la partida cu Muntenegru s-au făcut greșeli în alegerea unor jucători. A explicat totul într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor. 

- Vă reproșați ceva pentru remiza din debut cu Muntenegru?
- Am făcut greșeli, știm! Suntem deschiși la soluții, dar e o diferență între a oferi feed-back, a ajuta la o construcție și a demola o echipă. Dacă distrugeți mereu, nu vor apărea niciodată rezultate!

- Concret, alegerile lui Săpunaru și Bicfalvi au părut hazardate. Sunteți de acord?
- În acel moment, Prepeliță nu juca, Pintilii era accidentat. Am fost convinși că pentru ceea ce am gândit, va funcționa cuplul Hoban - Săpunaru. Cristian e puternic fizic, aveam nevoie să închidem culoarele, dar, finalmente, n-a fost cea mai bună alegere. Recunosc! Îl respect însă pe Săpunaru, a făcut tot ce a depins de el pe gazon.

- Iar Bicfalvi?
- Am sperat că-i putem surprinde prin infiltrările lui Eric, care e foarte puternic în careu. Planul a fost să-l ducem des în careul advers, a jucat un pic și înspre dreapta, dar n-a funcționat. Am schimbat pe flancuri cu Torje și Popa, e de discutat dacă mutările au fost făcute târziu sau nu, dar am o certitudine: dacă Bicfalvi mai era pe teren, nu am fi fost egalați! De obicei, el se plasează între stoperi la loviturile libere în propriul careu, iar cu jocul său de cap nu i-ar fi permis lui Jovetici să înscrie. Sigur, după un joc găsim milioane de variante de analiză, dar important e să învățăm cu toții din greșeli.

Alte subiecte exclusiv print:

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
317827231930285
Alfonso Senior  •  06 Octombrie 2016, 18:29

Poate no fi chiar asa, hai sa fim mai optimistisi sa lasam naibi pesimismul asta ca ne omoara

dreak
dreak  •  06 Octombrie 2016, 16:03

Cu Bicfalvi are dreptate, dar Sapunaru ce cauta la mijloc ? Ei s-au uitat pe ce posturi joaca ? Si, ce sa spun, au fost cei mai slabi, iar Steliano Filip a fost cel mai bun ...

cevahaios
cevahaios  •  06 Octombrie 2016, 12:12

o analiza cu mult bun simt si responsabilitate

Vezi toate comentariile (10)
Comentează