FOTBAL  »  NATIONALA  »  TURNEU

EXCLUSIV Toate detaliile turneului de pregătire al naționalei înainte de EURO 2016 » FOTO Lux și rafinament pentru "tricolori"

Articol de - Publicat vineri, 01 aprilie 2016 16:59

Naționala României va efectua în perioada 18-30 mai un turneu de pregătire înaintea turneului final pentru EURO 2016.

"Tricolorii" vor merge în Italia, în Valle d'Aosta, lângă Torino. Vor fi cazați la Grand Hotel Billia și vor efectua două partide amicale.

Primul va fi pe 23 sau 24 mai, împotriva statului Congo, iar pe 27 sau 28 mai adversar va fi Ucraina.

Ce spune site-ul Booking despre hotel

"Înconjurat de o zonă frumoasă, castele vechi și băi termale, Grand Hotel Billia datează din anul 1908 și se află în centrul popularului oraș balnear Saint Vincent. Oaspeții beneficiază de acces gratuit la centrul spa EVE al hotelului.

Hotelul este conectat direct la Casino de la Vallèe și are camere cu aer condiționat, TV prin satelit și acces Wi-Fi gratuit.

Bucătarii șefi de la restaurantele Grand Hotel Billia pregătesc mâncăruri internaționale, alături de cele mai bune mâncăruri din Valle d'Aosta. La mese se oferă vinuri cu denumire de origine controlată.

Oaspeții se pot relaxa la centrul spa cu suprafața de 1800 m², care include o cadă cu hidromasaj, baie turcească și saună. De asemenea, există și un centru de fitness.

Grand Hotel Billia se află la poalele Muntelui Zerbion. Cele mai apropiate teleschiuri, precumi Cervinia, Pila și La Thuile, sunt la aproximativ 30 de minute de mers cu mașina".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
ray51
ray51  •  04 Aprilie 2016, 11:03

Jucatorii vin pregatiti/sleiti fizic de la cluburile-mama. In privinta asta n-ai ce le face nea Puiule. Problema ar fi artificiile tehnice si lectii de tactica fotbalistica pe plansa, pe tabla, ca la scoala. Insista pe scheme fixe 'nascute' din mintea matale de strateg al Armiei romane, de fost fotbalist valoros. Daca incercam sa le gasim loc in atac a trei din cei mai in forma jucatori romani, imposibil ca ceilalti 7 sa nu contribuie la punerea in valoare a acestora.

blochin
blochin  •  01 Aprilie 2016, 18:01

Lux si rafinament pana apare Burleanu cu joma si pennymarket.

lapusneanul
lapusneanul  •  01 Aprilie 2016, 17:55

"la mese se ofera vinuri cu denumire de origine controlata"....tamas deja a rezervat zece mese :)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează