FOTBAL  »  NATIONALA  »  DEMITERI ÎN BLOC

EXCLUSIV / UPDATE Tot staff-ul medical al naționalei concediat! Pompiliu Popescu pleacă de la lot după mai bine de 25 de ani

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 mai 2016 09:43

Astăzi, după demiterea lui Pompiliu Popescu, va avea loc o ședință a Comisiei Medicale a FRF. Va fi făcută o propunere concretă pentru noul medic al naționalei. Se dorește un medic cu experiența lucrului cu jucătorii mari, cu personalitate, și care să fie la curent cu ultimele noutăți de top în medicină sportivă. 

UPDATE

Pe lista scurtă este un medic din străinătate, cu care deja s-a discutat și ar fi acceptat oferta FRF.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Calificarea "naționalei" la Euro 2016 nu aduce doar bucurii. Un conflict financiar între staff-ul medical și conducerea FRF a dus la concedierea masorilor Robert Popovici, Ghiță Păcurariu, Victor Hexan, Ovidiu Blendea, Bogdan Ionescu, a preparatorului fizic Marian Lupu și a medicului Pompiliu Popescu.

"Lucrurile nu se întâmplau așa cum trebuiau să se întâmple într-un staff profesionist. Sunt multe de spus, de la medicamente și până la nutriție", a comentat un oficial al FRF, confirmând despărțirea.

"Ni s-au redus contractele de calificare. Ne-au pus să semnăm unele noi chiar acum, ca să ni se diminueze sumele", a spus unul dintre cei din staff.

"Nu e adevărat. Ne-am asigurat că sunt plătiți pînă la ultimul ban tocmai ca să nu fie probleme. De pildă, Pompiliu Popescu a încasat 90.000 de euro pentru calificare", a spus oficialul de la Casa Fotbalului.

"M-a surprins această veste, dar mă depășește. Nu știu foarte multe despre acest subiect. Nu pot comenta.

La o echipă este foarte important staff-ul medical. Când stai câte 10 zile în cantonament apar accidentări. Este foarte important să fie un cadru medical, maseori și fizioterapeuți competenți" Gabi Torje, component al echipei naționale, la Digi

"E un foarte bun medic. O astfel de decizie afectează mult atmosfera la lot. Nouă ne plăcea foarte mult să stăm în cabinet la domnul Pompilică. Ne relaxa și se preocupa de binele nostru. Vorbea foarte mult cu noi. Era un om deosebit" Ioan Ovidiu Sabău, la televiziunea sportro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
961552927198346
Ticu Ursache  •  15 Mai 2016, 10:53

Pentru fiecare calcat in strachini exista un inceput. Cu echipamentul nationalei ai dat-o in bara. Zicea marele presedinte ca la euro vom avea cel mai grozav echipament. La modul delarativ sau de promovare. E o mizerie eu n-as da banii in veci pe asa ceva! Arbitrajele in liga I au fost sub semnul intrebarii, organizarea ...vai! La capitolul sfidare Burleanule, chiar stai foarte bine... Vine vremea unui meci pe National Arena! Cred ca ar trebui sa ai in vedere asta.

10205708568547632
Vladimir Bogdan  •  11 Mai 2016, 15:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

rikiriki365
rikiriki365  •  11 Mai 2016, 14:58

pfff,Ranieri a plecat dintr-o grupa (necalificand Grecia)cu "nea Puiu" si a luat titlu' in Anglia.cam vintage si Ranieri asta.acum ce sa mai credem? in afara de Mircea Lucescu, nu cred ca putea aduce cineva plus valoare la nationala.un atrenor strain e greu de platit,unul de top, dar nu garanteaza(vezi Ranieri).nici eu nu sunt fan Iordanescu 2015-2016 ,dar la mediocritatea din fotbalul nostru cu jucatorii care sunt..daca se vrea fotbal bun,trebuiesc adusi antrenori ca stiu sa lucreze cu copiii,specializati pe acest segment fundamental ,avand in vedere societatea noastra.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close