FOTBAL  »  NATIONALA  »  ALEGERI FRF

EXCLUSIV Un candidat la FRF atacă: "Sper să mă viseze Dragnea și să mă pună președinte la FRF"

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 12:22

Sorin Răducanu va candida la alegerile FRF din 18 aprilie și spune că săptămâna viitoare va contesta decizia Curții de Apel, care a admis solicitarea Federației de a obliga Ministerului Tineretului și Sportului să valideze acele modificări.

"Voi pregăti un memoriu, iar săptămâna viitoare mă duc cu el la MTS. 

Nu înțeleg cum Federația își permite să introducă în regulament niște lucruri anticonstituționale. De unde și până unde au scos regula aceea că trebuie să fi lucrat doi ani din ultimii 5 ani într-o structură sportivă? Eu am să scriu un memoriu de 2-3 pagini și luni sau marți sunt la MTS cu el. Dacă MTS-ul nu va contesta decizia la ICCJ, eu am dovada. Și le arăt că sunt complici. Să nu uităm că FRF e subordonată MTS-ului.

Burleanu a făcut la fel ca Liviu Dragnea în urmă cu câțiva ani când au fost alegeri la PSD. Dragnea avea vreo 3-4 contracandidați la șefia PSD, dar cu câteva zile înainte de alegeri au dispărut toți. A aplicat metoda Dragnea. Dacă Burleanu se crede așa mare, de ce nu lasă lumea să candideze?

Eu voi candida pentru a le oferi membrilor afiliați o altă variantă decât Lupescu și Burleanu. Membrii afiliați nu mai pot spune apoi că nu aveau pe cine să voteze", a declarat Sorin Răducanu pentru GSP.ro.

La Adunarea Generală de anul trecut, actuala conducere a Federației a schimbat un punct din regulament astfel:

"Un candidat poate participa la alegeri doar dacă a îndeplinit un rol activ în cadrul fotbalului asociație (ca jucător sau ca oficial în cadrul FRF/LPF/AJF/AMFB sau structuri sportive) pentru cel puțin 2 ani în ultimii 5 ani anteriori datei la care este propus ca și candidat".

"Dragnea e principalul favorit la șefia FRF"

Sorin Răducanu a continuat și spune că Liviu Dragnea, președintele PSD, va fi cel care va decide viitorul președinte al Federației Române de Fotbal.

"Principalul favorit la șefia FRF e Liviu Dragnea. Eu îmi pun speranța în Divinitate că înaintea alegerilor Liviu Dragnea mă va visa și o să dea ordin imediat primarilor și consiliilor județene să mă voteze. 95% din membrii afiliați sunt plătiți din bani publici. Președinte la FRF la ora actuală e Dragnea, la fel va fi și pe viitor. Cine conduce România ăla e șef la FRF", a adăugat Sorin Răducanu. 

"Lupescu are veleități de dictator. A stat 6 ani la Federație și n-a făcut nimic. Îi lua interviu și le spunea reporterilor că n-au voie să-l critice. N-ați văzut că programul său e pe următorii 4 ani, nu pe mai mulți ani cum au ceilalți candidați sau cum au avut în trecut Popescu și Burleanu" Sorin Răducanu

Ca jucător, Răducanu a activat la Dinamo Victoria Bucureşti (1980-1981), Gloria Reşiţa (1982-1984), Dinamo Bucureşti (1984-1986 şi 1990-1991), FC Olt, FCM Braşov, Sportul Studenţesc (1987-1900), Aris Limassol (1991-1992) şi Wuppertaler SV (1993-2000), formaţie alături de care a promovat din liga a şasea până în 2. Bundesliga.

  • La alegerile din 2014, Sorin Răducanu n-a luat niciun vot.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
merace
merace  •  05 Martie 2018, 00:06

Daca alegerile FRF se vor face cu vot la vedere, va fi ca la mafioti, ca sa se vada cine cu care boss tine! Dar cu vot secret, fiecare va putea vota dupa constiinta, fara teama ca va fi terminat daca afla sefii cum a votat!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  03 Martie 2018, 21:36

Cum dracu apare un os,cum apar si rozatorii de oase.

gintonic
gintonic  •  03 Martie 2018, 18:29

Ii dorim să ia tot asa multe voturi ca si in 2014! Are aceleasi sanse, "nebunaticul" ! :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează