FOTBAL  »  NATIONALA  »  INTERVIU

EXCLUSIV Un dinamovist lansează un atac devastator la adresa lui Burleanu: "Toți sunt cu foamea-n gât și corupți!" + propunere fără precedent la alegerile de la FRF

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de - Publicat sambata, 03 martie 2018 11:54

Claudiu Vaișcovici, fost jucător important la Dinamo, îl desființează pe Răzvan Burleanu și vine cu o propunere extrem de interesantă: internaționalii care au evoluat pentru prima reprezentativă să aibă drept de vot la alegerile de la Federație.

"Burleanu a zis că ştie el că sunt nişte arbitri blătuiţi până prin 2013. Dar oare ăştia, dacă există, nu mai sunt şi acum? Iar dacă ştie că sunt murdari, de ce nu-i scoate în faţă, de ce nu sesizează DNA-ul? Atunci înseamnă că e tăinuitor! Până la urmă, câţi arbitri au ieşit din fotbal din 2014 încoace? Adică daţi afară sau retraşi. Că nu ştiu să fie dintre ăştia!

Să ne spună dom' Burleanu cu subiect şi predicat cine, unde, cum şi cât! Doar să arunci nişte vorbe la intimidare, să duci lumea de nas, nu merge!

"Băiatul ăsta are o mare problemă, a jignit o generaţie întreagă. Dacă aduni selecţiile tuturor oamenilor prezenţi la lansarea candidaturii lui Lupescu iese un număr de n-a auzit Burleanu imnul României de atâtea ori. Răzvan e politician, dar e penibil.

Eu aş mai spune ceva. Mi s-ar părea normal ca internaţionalii, care au jucat pentru România, să aibă drept de vot la alegerile pentru şefia FRF! Au şi ei un cuvânt de spus, eu cred că se pricep mai bine decât alţii. Păi, nu găseşti doi preşedinţi de AJF de 50 de ani. Toţi au 60-65 de ani, cu foamea-n gât, sunt corupţi şi fac tot ce trebuie pentru o sacoşă în plus", a declarat Vaișcovici, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Ar trebui să aibă foștii internaționali drept de vot la alegeri?

DA
NU

10 selecții
a strâns Claudiu la echipa naţională, în perioada 1987-1989. N-a apucat să marcheze niciun gol

Vezi și:  EXCLUSIV Declarații explozive despre situația din Ștefan cel Mare: "Dinamo a fost făcută terci. Nu ştie nimeni de stăpân şi de respect!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (21)
portardelegenda
portardelegenda  •  04 Martie 2018, 10:09

nu stiu daca echiar o solutie dar decat milogii aia corupti si aserviti din AJF-uri sigur e ceva mai bine cu fostii .

484647715224966
Marian Boeangiu  •  04 Martie 2018, 01:27

Am citit intreg articolul si am ramas cu un gust amar in ceea cel priveste pe Vaiscovici. Ce ar fi trebuit fi privit ca un curaj extraordinar in a spune lucrurilor pe nume s-a afundat in acuzatii grave dar din pacate fara argumente caci tipul de argumentatie "pentru ca asa spun eu ", "asa vad eu lucrurile" a fost experimentat si de Gica Popescu in dialogul cu Vochin. Rezultatul? o mila din ce in ce mai mare pentru fostele glorii. Admirabili vectori de imagine ,modele pentru cei tineri sau mai putin tineri martori la ispravile lor sportive dar totul, TOTUL PANA DESCHID GURA ,DIN PROPRIE INITIATIVA ,SA-SI SPUNA PAREREA PE DIVERSE TEME . Apar niste oameni mici ,resentimentari, limitati ("sa versi sange" zice Gica tatal catre fiu) ,prizonieri ai lipsei cronice de educatie academica si chiar civica. Doresc sa fiu cotrazis cu argumente ,daca se poate.

adriann_
adriann_  •  03 Martie 2018, 13:54

Ideea nu e rea, macar pentru viitor (n-o sa schimbe nimeni regulile pentru actualele alegeri). Ar trebui sa existe un numar minim de selectii, de la 15-20 in sus sa ai automat drept de vot la alegerile de la frf.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează
Close