FOTBAL  »  NATIONALA  »  BAZĂ AVARIATĂ

EXCLUSIV VIDEO Imagini incredibile din baza de 3,8 milioane a Federației: s-a prăbușit tavanul la Mogoșoaia! Momente filmate cu telefonul mobil » Reacție oficială FRF

Articol de , - Publicat miercuri, 20 septembrie 2017 20:39

Din cauza ploii, baza de pregătire de la Mogoșoaia a avut de suferit. O parte a tavanului fals de la parter s-a prăbușit din cauza infiltrației apei! Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Jucătorii se pregăteau să iasă la masă, la parterul hotelului, în momentul în care s-a petrecut incidentul. Fotbaliștii de la naționala României sub 16 ani, naționala Irlandei sub 16 ani și echipa națională de futsal au fost evacuați și au fost mutați la un hotel din Snagov, la recomandarea pompierilor chemați de urgență.

Surse din cadrul FRF susțin că o parte a tavanului fals s-a prăbușit în jurul orei 20:15, provocând un zgomot puternic. Nimeni nu a fost pus în pericol. Apa s-a infiltrat pe gurile de aerisire și asta a determinat ca tavanul fals să cadă. De altfel, hotelul a fost inundat.

Apa începuse să se infiltreze și la etajele 1 și 2. Jucătorii naționalei României au fost evacuați pe scara de incendiu pentru a se evita expunerea lor la orice fel de pericol.

România U16 și Irlanda U16 urmează să joace mâine un nou meci amical, după ce ieri, în primul test, "tricolorii" antrenați de Daniel Mogoșanu s-au impus cu 3-1.

Baza de la Mogoșoaia a fost modernizată în august 2016.

3,8 milioane €a investit FRF în Centrul de la Mogoşoaia, fonduri importante fiind alocate de FIFA şi UEFA

 
 
 

EXCLUSIV Primele imagini cu momentul în care tavanul cade în cantonamentul naționalei U16! Toate detaliile »»» http://bit.ly/2wGIRjm

Posted by Gazeta Sporturilor on 20 Septembrie 2017

Comunicat FRF

"Astă seară, în urma intemperiilor violente din preajma Bucureștiului, Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia a suferit unele avarii.

Din cauza debitului mare de precipitații, conducta principală de scurgere a cedat. Apa s-a infiltrat în plafonul din zona recepției hotelului și a provocat căderea unor plăci din tavanul de regips. Ca măsură imediată s-a întrerupt voluntar alimentarea cu curent electric.

În hotel erau cazați jucători provenind de la echipa națională de futsal a României și de la loturile U16 ale României și Irlandei. Siguranța lor nu a fost niciun moment în pericol. În urma recomandărilor pompierilor chemați la fața locului, toți sportivii și personalul bazei au fost evacuați. Jucătorii au fost cazați la un hotel din apropiere.

Pagubele vor fi evaluate începând de mâine, după care se vor efectua reparațiile necesare"

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
balauru48
balauru48  •  21 Septembrie 2017, 10:46

Asteptam cu mare interes un editorial al lui Ioanitoaia despre tavanul buclucas.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  21 Septembrie 2017, 10:26
Postat de agiler pe 20 Septembrie 2017, 23:06

Cred ca adolescentii irlandezi au ras de baza modernizata in stil *** prost pe banii altora.Dar Burlica tot rezista sa se spele cu el pe cap cine la votat.

***, acea constructie este facute de Sandu si acolitii lui !!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dinamo_forever_77
dinamo_forever_77  •  21 Septembrie 2017, 10:25
Postat de dinamo_fan pe 21 Septembrie 2017, 09:33

***

Trist sa vad ca un DINAMOVIST de-al meu este fericit cu ce a facut Sandu Mircea :(

Vezi toate comentariile (30)
Comentează