FOTBAL  »  NATIONALA  »  IRLANDA DE NORD - ROMÂNIA, 13 IUNIE, 21:45, TVR 1 ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Fani nu, agenţie da » Explotravel a primit bilete de la FRF înainte de a fi puse în vînzare

Irlanda de Nord - România se va disputa pe Windsor Park, o arenă cu o capacitate redusă, 18.500 de locuri, motiv pentru care biletele sînt la mare căutare
Irlanda de Nord - România se va disputa pe Windsor Park, o arenă cu o capacitate redusă, 18.500 de locuri, motiv pentru care biletele sînt la mare căutare

Articol de - Publicat miercuri, 27 mai 2015 00:00

Exploretravel.ro susţine că a comandat de la Federaţie 30 de bilete înainte ca acestea să fie puse în vînzare, deşi FRF anunţase că tichetele au putut fi cumpărate doar din 23 mai.

Nemulţumirea fanilor români din Irlanda, dornici să vadă partida de la Belfast, însă rămaşi fără biletele, susţin ei, promise, a scos la iveală o altă problemă.

Pe site-ul exploretravel.ro s-au vîndut 30 de pachete care includ tichet în sectorul suporterilor români. Iar reprezentanţii agenţiei de turism menţionează că acestea au fost obţinute direct de la FRF, acum chiar două luni! Tocmai motivul pentru care românii din Irlanda nu primiseră tichetele.

Ieri, FRF a punctat că "oricine a putut să îşi achiziţioneze maxim 4 bilete, doar din 23 mai 2015, iar toate cele 705 au fost epuizate în 22 de ore".

"Le-am luat din Federaţie din timp, sînt 30 de bucăţi deja date. Totul a început de la 505 euro de persoană. Cu mult înainte să fie puse în vînzare", au punctat, ieri, cei de la exploretravel.

CUM RĂSPUNDE FEDERAŢIA:

"FRF nu a comercializat anterior şi nici prin altă modalitate aceste bilete. Au fost puse în vînzare exclusiv online, sîmbătă, 23 mai 2015. Un cumpărător a putut achiziţiona maximum 4 bilete"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
953232431377867
Merean Florin  •  27 Mai 2015, 12:55

Rusinica Frf !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează