FOTBAL  »  NATIONALA  »  ECHIPA NAŢIONALĂ

Faşa cu probleme » Protecţia lui Alibec creează neclarități pentru Euro

foto: Raed Krishan
foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 23 mai 2016 09:40

Denis Alibec are probleme în perspectiva Euro. Superstarul Ligii 1 se antrenează cu o faşă de spumă la mâna stângă pentru a-şi proteja braţul cu problemă.

O foloseşte pe timpul şedinţelor de pregătire, după care o dă jos. Indiferent de culoarea faşei, albă sau crem, Alibec se pregăteşte cu un bandaj, ceea ce-i  periclitează poziţia în lotul de 23.

Totuşi, selecţionerul Anghel Iordănescu îi acordă circumstanţe atenuante şi-l vrea în echipa pentru Franţa.

Cazul lui Vardy

Hotărâtoare va fi prezenţa lui Pierluigi Colina şi a staff-ului de la UEFA vineri, care va transmite ce bandaj va putea să poarte Alibec la mâna cu probleme. Mai ales că atacantul nu se poate opera până atunci, întrucât asta i-ar periclita prezenţa la Euro. De mai bine de o lună, Alibec poartă faşe la mâna cu probleme, necesitând o operaţie după Euro.

Există specialişti care afirmă că ar fi nevoie de o faşă ghipsată, însă oficialii de la FRF consideră că fotbalistul nu riscă nimic folosind acea faşă cu spumă, detaşabilă, de la un antrenament la altul. Din ce estimează oficialii FRF, Alibec va putea purta o proteză de genul celei folosite de Jamie Vardy, campion cu Leicester, care şi-a rupt două oase la mâna dreaptă şi-a putut juca fără probleme.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ray51
ray51  •  23 Mai 2016, 14:16

Fasa ghipsata este un potential pericol pentru adversari. Imagineaza-ti un 'ciocan' peste cap sau intre omoplati sau in burta...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează