FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Federalii nu-i iartă pe jucătorii prinși băuți la naționala U21: "Un compromis ne-ar fi lovit în cap ca un bulgăre"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 martie 2017 17:52

Andrei Vochin, oficial al FRF, a comentat actul de indisciplină al celor patru jucători dinamoviști, care au fost prinși băuți de Daniel Isăilă și trimiși ulterior acasă. 

"Am aflat de incident încă de aseară, încă de când s-a întâmplat. Este un incident grav care nu avea cum să fie trecut cu vederea.

Noi ne pregătisem, îi comandasem un tort lui Olteanu, că era ziua lui de naștere. Fiind prieteni între ei, ăștia de la Dinamo probabil s-au cinstit mai devreme.

N-a fost foarte multă gălăgie, dar a fost destulă cât să-ți dai seama că ceva e în neregulă.

În caz că s-ar fi făcut un compromis, acel compromis s-ar fi întors împotriva noastră și ne-ar fi lovit în cap ca un bulgăre.

Pentru moment, acești jucători pierd această convocare. Depinde doar de ei și de evoluțiile lor ce va urma. Vedem ce au înțeles jucătorii din această pedeapsă și ce vor face până în iunie, la următoarea acțiune a naționalei U21. Cert e că vor avea parte de o observație mai atentă din partea noastră. 

Mă bucur că și clubul Dinamo a înțeles că poate interveni și i-a sancționat asemănător pe jucători", a spus Andrei Vochin, la TV Dolce Sport.

Citește și: Scandal la națională! Patru dinamoviști au băut alcool în avion și au fost excluși din lot! Prima reacție de la Dinamo

EXCLUSIV Primele măsuri la Dinamo! Adunare de urgență la Brașov: sancțiuni pentru cei 4 jucători beți de la națională!

EXCLUSIV GSP.RO Florentin Petre îi ia apărarea lui Patrick: "Poate din cauza asta a băut" » Îl desființează pe Mircea Rednic: "Să se uite la fiica lui"

EXCLUSIV Informații exclusive despre beția incredibilă a dinamoviștilor: "Unul a făcut scandal, altul nici nu mai putea vorbi!". Cum au încercat să ascundă alcoolul

Un fost mare jucător al lui Dinamo, neiertător cu "tricolorii" prinși băuți în avionul naționalei: "Ai călcat pe bec, plătești. Nu știu ce a fost în capul lor"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
1498434707123363
Dumitru Neculai  •  23 Martie 2017, 06:55

federalior daca aratati un articol din regulament an care se interzice alcolul e okey englezi o fac LATA noi cu educatia acum santem profeseonisti fara excluderi AMENZI consistente platite de cel an cauza nu are bani joaca moca tot campionatul si la arbitrii tot pe lovele amendati cam cu cat ar fi primit de un blat

Vezi toate comentariile (1)
Comentează