FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Stoichiță a explicat ce șanse sunt să preia naționala: "Pentru mine n-ar fi ceva spectaculos"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 septembrie 2017 17:47

Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice a FRF, a declarat că momentan nu se pune problema demiterii lui Christoph Daum din fruntea naționalei. Acesta a dat asigurări că nu e tentat să devină antrenorul interimar al "tricolorilor". 

"Deocamdată nu e cazul să vorbim de un selecționer nou, pentru că avem unul. Mergem mai departe și vom vedea ce va fi peste o lună. Nu țin să fiu selecționerul României, am fost deja de patru ori selecționer, pentru mine n-ar fi spectaculos, deci nu vânez acest post.

Nu se pune problema să devin interimar la națională. Eu am altă menire, ceea ce fac e mai important la ora actuală, trebuie să avem un viitor. Am alte gânduri și mă ocup foarte mult de sectorul de juniori, care recent au obținut rezultate foarte bine", a spus acesta.

Stoichiță spune că entitatea pe care o conduce nu poate juca un rol important în numirea noului selecționer.

"Comisia Tehnică își face treaba foarte bine. Respectăm statutul pe care îl avem, dacă ni se vor cere sfaturi pentru echipa mare, vom ajuta. Vom vorbi însă despre un antrenor doar dacă vom fi împuterniciți să o facem. Momentan, cei care se ocupă de așa ceva o fac foarte bine.

Fiecare gândește într-un anumit fel viitoarea campanie și ce trebuie să adaptăm. Un antrenor care vine acum ar fi un asamblator, nu un creator de echipă. În opinia mea, viitorul naționalei îi va aparține unui antrenor român", a declarat Stoichiță, la TV Dolce Sport. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
eucutine
eucutine  •  06 Septembrie 2017, 19:40

Aia ne mai lipsea...tatal lui Smantanica sa fie selectioner.

622674784501836
Florin Dobrin  •  06 Septembrie 2017, 19:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalynn
catalynn  •  06 Septembrie 2017, 19:30

Daca mai are inca celularul de la nea Gigi e o solutie nemaipomenita! :-))))

Vezi toate comentariile (6)
Comentează