FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U17

Florin Răducioiu amendează traseul penibil bifat în Anglia de "naţionala" de juniori: "E imoral ce s-a întîmplat la U17"

Articol de - Publicat sambata, 28 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 27 martie 2015 20:54

Fostul antrenor al reprezentativei lui Oaidă şi Hagi jr. spune că una dintre erorile comise a fost schimbarea lotului între campania din septembrie 2014 şi cea din martie 2015

Antrenorul care a calificat anul trecut lotul U17 la Turneul de Elită, Florin Răducioiu, a comentat ieri parcursul jenant al reprezentativei la competiţia din Marea Britanie (0-3 cu Slovenia, 0-2 cu Norvegia, 1-2 cu Anglia): "Nu pot să-mi dau cu părerea despre calitatea muncii unor colegi, dar rezultatele vorbesc. E important de punctat însă că echipa folosită în Anglia nu e aceeaşi cu cea pe care o construiserăm eu şi colegii mei. E imoral ce s-a întîmplat cu copiii care obţinuseră calificarea şi meritau să fie pe teren. Aici fac referire la un Coman, Poiană, Hagi jr., Motreanu, Costache, Coman. N-aţi vrea să ştiţi în ce stare de stres şi cădere psihică sînt unii dintre ei! E ca şi cum în preliminarii jucau Hagi, Ilie Dumitrescu şi Răducioiu, iar la turneul final mergeau Ionescu şi Georgescu".

Fostul internaţional e la fel de direct şi pe tema fiului lui Hagi: "A fost o greşeală nefolosirea lui. Fusese şi căpitanul echipei în preliminarii şi cred că era unul dintre jucătorii capabili să facă diferenţa". Şi a încheiat cu tema Academiilor FRF: "Poate fi un proiect bun sau un fiasco. Depinde de ceea ce-şi propun, să obţină voturi sau să formeze profesionişti pentru Liga întîi şi echipa naţională. Oricum ar fi, le doresc succes!".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (30)
zwqx
zwqx  •  28 Martie 2015, 17:20
Postat de banciuu pe 28 Martie 2015, 16:07

Vorbeam ipotetic prietene.Nu ai inteles ideea.

Nu stiu ce ai inteles tu, dar ipotetic si neipotetic Raducioiu are dreptate. Nu era vorba de un jucator inlocuit pentru ca este unul mai in forma decat el, Raducioiu vorbea despre o intreaga echipa schimbata. Ipotetic si neipotetic, nu este posibil ca intr-o luna-doua sa apara o intreaga echipa mai buna decat cea care a reusit calificarea. Indiferent cat de tari sunt managerii de la federatie. Eu nu pot intelege altceva, prietene.

banciuu
banciuu  •  28 Martie 2015, 16:07
Postat de zwqx pe 28 Martie 2015, 14:36

Si unde au aparut? Cum au ajuns aia care au jucat sa fie mai buni decat cei care au calificat echipa? Tu ai vazut ce catastrofa de rezultate au avut? Daca zice ala care e nu stiu ce manager pe-acolo ca scoate doi-trei Hagi pe an, trebuie sa ne luam dupa el?!

Vorbeam ipotetic prietene.Nu ai inteles ideea.

zwqx
zwqx  •  28 Martie 2015, 14:36
Postat de banciuu pe 28 Martie 2015, 08:58

Pe undeva are dreptate Raducioiu.Pe altundeva nu are.Adica daca apareau(ipotetic vorbind) jucatori mai buni decat Hagi Jr,Coman etc acestia nu meritau sa joace pt ca nu au jucat in calificari?Mi se pare defectuoasa mentalitatea asta.

Si unde au aparut? Cum au ajuns aia care au jucat sa fie mai buni decat cei care au calificat echipa? Tu ai vazut ce catastrofa de rezultate au avut? Daca zice ala care e nu stiu ce manager pe-acolo ca scoate doi-trei Hagi pe an, trebuie sa ne luam dupa el?!

Vezi toate comentariile (30)
Comentează