FOTBAL  »  NATIONALA  »  51 DE ZILE MAI SÎNT PÎNĂ LA EURO 2008

Forţează!

Articol de - Publicat joi, 17 aprilie 2008 00:00

În ciuda sfaturilor medicale, Tamaş vrea să joace sîmbătă, deşi are fractură la degetul mic de la piciorul stîng.

Gabriel Tamaş face mari sa­crifici să o ajute pe Auxerre în lupta pentru evitarea retro­gra­­dării, cu riscul însă de a-şi agra­va şi mai mult sănătatea înainte de Euro 2008! Diagnosticat joia tre­cu­tă cu fractură la falanga degetului mic de la piciorul stîng, fundaşul român de 24 de ani s-a grăbit şi şi-a reluat alergările încă de dumi­nică!, deşi medicii i-au recomandat să ia o pauză de trei săptămîni. Mai mult, Tamaş s-a antrenat normal ieri cu rezervele lui Auxerre, iar an­­trenorul Jean Fernandez l-ar pu­tea folosi chiar sîmbătă, cu Metz.
Necazurile lui Tamaş se trag de la amicalul România - Rusia 3-0, din 26 martie, cînd a suferit o fisură de falangă la degetul mic de la piciorul stîng, fisură care s-a transformat ulterior în fractură, deoarece “tricolorul” a crezut că este apt şi a sărit peste etapele recuperării prescrise după consultul efectuat la Bucureşti.

La fel ca Şi Chivu
Situaţia lui Gabi Tamaş este asemă­nătoare celei a lui Cristi Chivu, care, după ce s-a accidentat la umăr în amicalul Germania - România 3-1, a fost obligat să joace nerefăcut pen­tru Inter Milano. Cu cinci etape îna­inte de terminarea campiona­tu­­lui francez, Auxerre (40 de puncte) se luptă pentru evitarea ultimelor două locuri retrogradabile cu Tou­louse (38), Lens, PSG şi Strasbourg, toate cu cîte 35 de puncte.

700 mii de euro este salariul anual pe care îl primeşte Tamaş la Auxerre, club care a plătit vara trecută 2,5 milioane de euro pentru a-l transfera definitiv de la Spartak Moscova

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează