FOTBAL  »  NATIONALA  »  INSULELE FEROE - ROMÂNIA, DUMINICĂ, 19:00, TVR 1, GSP.RO

FOTO Faza zilei vine din Insulele Feroe » Trei "tricolori", obligați să împartă două scaune, căpitanul s-a respectat

Foto captură televiziunea sportro
Foto captură televiziunea sportro

Articol de GSP - Publicat sambata, 10 octombrie 2015 19:36

Anghel Iordănescu i-a luat prin surprindere pe organizatorii conferinței de presă din Insulele Feroe cînd a ales să vină cu patru jucători în fața jurnaliștilor.

Steliano Filip, Mihai Pintilii și Florin Andone au fost obligați să împartă două scaune la conferința de presă. Celălalt "tricolor" prezent a fost căpitanul Răzvan Raț, care a stat singur pe scaun :).

CUM NE CALIFICĂM

  • Batem în Feroe

Sîntem la mîna noastră, aşa că un succes în Feroe ne garantează calificarea în Franţa, indiferent de rezultatul obţinut de Ungaria în Grecia.

  • Egal în Feroe

Un semieşec în ultima rundă ne asigură biletele pentru Euro dacă Ungaria nu cîştigă sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

  • Înfrîngere în Feroe

O înfrîngere în ultima rundă ne trimite la Euro dacă Ungaria pierde şi ea sau oricare dintre Ucraina, Irlanda, Croaţia şi Albania nu bat în ultima rundă. În ultimul caz, am prinde cel mai bun loc 3, care duce şi el în Franţa.

CLASAMENT

1. Irlanda de Nord 20p
2. România 17p
3. Ungaria 16p
4. Finlanda 11p
5. Ins. Feroe 6p
6. Grecia 3p

11 octombrie: Feroe - România, Finlanda - Irlanda de Nord, Grecia - Ungaria

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
itrobert
itrobert  •  10 Octombrie 2015, 21:55

Ce freze de melteni au Grigore si cu ala din dreapta lui...

gerulozaurus
gerulozaurus  •  10 Octombrie 2015, 21:23

Pai la ce numar de locuitori are satul asta numit feroe, normal ca nici scaune prea multe nu au:))) Sa stea in picioare martalogii, ca nu au jucat nimic cu Finlandia!

zidane92
zidane92  •  10 Octombrie 2015, 21:00

Asta e imaginea maxima a decaderii fotbalului romanesc, va imaginati ca daca se duceau 4 spanioli sau 4 nemti la conferinta se inghesuiau de exemplu pedro, silva si isco pe 2 scaune? sigur ca faza e amuzanta dar ne arata inca o data dupa egalul cu finlanda unde e romania in fotbalul european!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close