FOTBAL  »  NATIONALA  »  NAŢIONAL ARENA

FOTO Interes incredibil pentru noua arenă din Bucureşti » Peste 20.000 de persoane au văzut deja National Arena

Ziua Porţilor deschise la Naţional Arena +20   FOTO
Ziua Porţilor deschise la Naţional Arena

Articol de - Publicat duminica, 17 aprilie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 17 aprilie 2011 17:07

UPDATE ORA 17:00 Organizatorii au anunţat că pînă la ora 17, peste 20.000 de oameni au vizitat National Arena!

Primăria Capitalei a distribuit fluturaşe tuturor celor care au intrat deja în stadion, iar organizatorii au anunţat că în primele două ore împărţiseră peste 4.000 de fluturaşi.

UPDATE ORA 11:40 Galeriile granzilor, astăzi pe Naţional Arena?
La "Ziua Porţilor Deschise" şi-au anunţat apariţia şi suporterii lui Dinamo. Surse dezvăluie că aceştia vor să se organizeze, pentru a fi prima galerie care scandează numele echipei favorite pe noul stadion naţional.

Organizatorii se gîndesc chiar la posibilitatea ca şi membri ai galeriei Stelei să treacă pe la stadion înainte de mitingul programat la "Palatul" lui Gigi Becali, de la ora 15:00. Chiar se fac glume pe această temă: "Sperăm să nu avem azi primele scaune rupte în peluză" :D

UPDATE ORA 11:35 În acest moment, în faţa stadionului numărul celor care aşteaptă a explodat. Coada se întinde pe sute de metri, din zona stadionului pînă la fosta uzină Electroaparataj. Vorbim de mii de oameni care aşteaptă să viziteze stadionul. Reamintim că intrarea este liberă, iar accesul va fi permis pînă la ora 18:00

UPDATE ORA 11:30 Printre vizitatori se află şi unul dintre jurnaliştii de sport emblematici înainte de 1989, Constantin Alexe (foto 3). Acesta s-a declarat impresionat de noua construcţie:

"E foarte frumos noul stadion, dar mi se pare că e mai mult pentru spectacol decât pentru fotbal"

UPDATE ORA 11:20 La porţile stadionului e o coadă foarte mare de oameni care aşteaptă să intre, astfel că organizatorii sînt obligaţi să bage în stadion grupuri foarte mari, de 200-300 de persoane.

"Ziua porţilor deschise" a trezit un interes foarte mare în rîndul bucureştenilor şi al suporterilor naţionalei. Aproximativ 1000 de oameni au intrat pe noul Stadion Naţional în primele 20 de minute de la deschidere, pentru a vedea pentru prima oară cea mai mare arenă din ţară. Este aglomeraţie mare şi organizatorii se aşteaptă să primească 2000 de oameni în prima oră a vizitei.

Presaţi de timp, organizatorii fac apel la vizittatori să nu "piardă timpul" în stadion.

Vizita este însă destul de scurtă, de numai cîteva minute, iar vizitatorilor le este permis să pozeze şi filmeze. Aceştia vor fi ghidaţi în interiorul stadionului de constructori şi de Poliţia Comunitară şi nu au voie să meargă în zonele care sînt încă în construcţie, fiindu-le permis accesul numai  în zona lojelor şi a podiumului de premieră de la Tribuna zero.

Vizitatorii s-au arătat extrem de interesaţi de detaliile tehnice ale noului stadion, cum va funcţiona acoperişul, unde va fi plasată tabela de marcaj, iar majoritatea celor în vîrstă au apreciat lipsa pistei de atletism: "Pe cel vechi nu vedeai cine bătea cornerul din partea opusă"

Timp de opt ceasuri, între orele 10:00 şi 18:00, noul stadion, a cărui inaugurare e programată în august la "amicalul" România - Argentina, va fi pus la dispoziţia fanilor: intrarea e liberă, fotografiile şi filmările sînt permise fără restricţii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
visarion
visarion  •  18 Aprilie 2011, 16:34

Fericita idee a avut Oprescu cu aceasta zi a portilor deschise la noul stadion!20.000 de vizitatori,in doar cateva ore,e o performanta!Si unde mai pui ca era si zi de sarbatoare religioasa!

satyricon
satyricon  •  18 Aprilie 2011, 03:06

Acest "eveniment" - vizitarea stadionului național, arată încă o data în ce săracie cruntă și înapoiere trăim, dezvoltare 0 a societății si o lipsă mare de civilizație și cultură arhitecturală. În anul de grație 2011 românii se înghesuie ca la a 8-a minune a lumii, să vadă un stadion civilizat, dar mediocru din toate punctele de vedere. Dacă acest stadion este o minunăție, atunci stadionul olimpic din Atena ce e?

coldplay3r
coldplay3r  •  17 Aprilie 2011, 22:58

stadion de 2 ori mai scump. scaune mai jalnice decat cele de la cluj arena unde totul a costat 45 de mil de euro. cu banii suplimentati pentru stadionul asta mai faceau 2-3 in stilul celui de la cluj!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează