FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - GRECIA 1-1 (ÎN TUR 1-3)

FOTO Noaptea cînd am găzduit Mondialul » Cu 50.000 de români transfiguraţi care au ars continuu prin frig şi ceaţă, Arena Naţională a trăit poate cele mai frumoase clipe din existenţa ei

Un tricolor uriaș a fost desfășurat la intonarea imnurilor +7   FOTO
Un tricolor uriaș a fost desfășurat la intonarea imnurilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 19 noiembrie 2013 23:02

Tribunele au arătat că, dincolo de fotbal, cu inimile şi vocile sîntem gata oricînd pentru un turneu final în care nu ne-am face de rîs


Cu două ore înaintea meciului, străzile din jurul Arenei au construit unul din chipurile răzleţe ale României: mii de maşini venite din toată ţara, învăluite de ceaţă şi cu tricolorul fluturînd curajos. Iar "Hellas, Hellas" a devenit pe stadion doar o reclamă îngustă la sucul de lămîie cînd glasurile alor noştri s-au scuturat şi-au pornit urgia!

Revoluţia din noiembrie 2013
Lobonţ, Tătăruşanu şi Pantilimon au fost aplaudaţi de la încălzire, în vreme ce mişcările elenilor s-au îngropat în fluierături. Ca pe vremea cînd se chema "oastea cea mare" la războaiele grele, de la puşti la octogenari, toţi au erupt cînd l-au zărit pe Chiricheş cum păşeşte surîzător pe gazon.

La imn, cînd tricolorul s-a deschis peste o întreagă peluză, am simţit în vîrful degetelor briza de pe falezele braziliene. Ei, cei de aseară, chiar merită acolo!


Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (4)
daniaania
daniaania  •  20 Noiembrie 2013, 10:18

Continuati sa visati ca ii gratis.. Piturca are salar mare si clauza de reziliere f mare, asa ca...geaba!!Suntem un popor de lasi..

travk
travk  •  20 Noiembrie 2013, 10:17
Postat de misucfr pe 20 Noiembrie 2013, 09:26

Stati linistiti usl o sa ingroape si fotbalul ca si tara !

speram sa inceapa cu cefura din cluj, dupa cu maghiarii din harghita si covasna..dupa ce sunteti toti morti si ingropati pot sa faca ce vor usl-istii hahah

gardenparty
gardenparty  •  20 Noiembrie 2013, 09:41

Nationala e terminata!Sa ne vedem de oile noastre(cu sau fara aluzie)!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close