FOTBAL  »  NATIONALA  »  OLANDA - ROMÂNIA

FOTO Suporterii români, solidari cu fanul rapidist » Imagini cu atmosfera de pe Amsterdam ArenA

FOTO: Raed Krishan +10   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 26 martie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 martie 2013 23:02

Olanda - România a devenit un "clasic" al preliminariilor. "Tricolorii" au revenit pe Amsterdam ArenA, loc în care nu au cîştigat niciodată.

Ca de fiecare dată, elevii lui Victor Piţurcă sînt susţinuţi oriunde merg. Şi de această dată sînt aproximativ 2000 de români în tribune, care speră într-un rezultat pozitiv.

"Acum, pentru o cîrpă aprinsă îl vreţi arestat, după ce atîţia ani de zile, zîmbind aţi tolerat terorismul etnic al UDMR ca politică de stat", a fost mesajul suporterilor români referitor la fanul rapidist care a ars drapelul Ungariei.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (17)
zarqa
zarqa  •  28 Martie 2013, 17:36

Frumos si oportun mesajul suporterilor solidari cu cetateanul ce a ars acel steag caci in privinta "jocurilor' UDMR-iste au perfecta dreptate.

rad1cal
rad1cal  •  27 Martie 2013, 09:08
Postat de ott3ll0 pe 26 Martie 2013, 23:42

inca o seara memorabila pentru Steaua. Jucatorii ei ne-au ajutat sa luam 4 de la olanda. multumim in special lui Tanase si Gardos.Dupa scheletul stelei ne-am facut nationala ... dupa scheletul stelei neam luat 4. tiki taka. vi se pare normal sa stea pe banca torje care joaca in fiecare meci in spania , sau stefan radu?? mie nu. dar multumin lui piturca ca ia facut pe plac stelei si a introdus THE BEST TEAM.

Si ce legatura are articolul cu ce zici tu? Ce-nseamna sa ai creier de cioara ... judeci mai greu. Respect pentru acel mesaj si fanului rapidist care a incendiat carpa !

geovany01
geovany01  •  27 Martie 2013, 00:32

bravo suporterilor , de echipa ...................no comment. Afara cu bozgorii din tara

Vezi toate comentariile (17)
Comentează