FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Francezii au analizat naționala României după înfrângerea cu Ucraina: "Apărare, care apărare?"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 30 mai 2016 14:56

Jurnaliștii francezi de la publicația France Football au analizat jocul naționalei României din meciul amical pierdut cu Ucraina, scor 3-4.

Cea mai bună apărare din grupele preliminare pentru EURO nu s-a mai ridicat la același nivel și aseară, iar acest lucru a fost sesizat rapid de francezi.

"Apărare, cum care apărare? 1.160. Ultima dată când România a încasat patru goluri într-o singură partidă a fost fix acum 1.160 de zile, în data de 26 martie 2013, în fața Olandei. Asta spune multe despre performanța realizată de Ucraina, dar și despre jocul îngrijorător al românilor.

În ultimele luni, defensiva României a fost remarcată de specialiști. Am văzut de ce în prima repriză. Dar apoi Tătărușanu a fost lăsat baltă de apărarea sa. Partea stângă a defensivei Romaniei a suferit teribil, iar Deschamps trebuie să analizeze și să-și ia notițe", scriu cei de la France Football.

"Atacul nu a fost nici el prea bun. Dacă în apărare colegii lui Stancu au jucat slab, lucrurile au stat la fel și în ofensivă. Paradoxal, golul lui Torje a fost singura acțiune bună de atac a românilor" France Football

Naționala României se află în Grupa A de la EURO alături de Franța, Elveția și Albania. ”Tricolorii” vor deschide turneul final pe data de 10 iunie împotriva gazdelor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează