FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - FRANŢA, ASTĂZI, 21:40, ANTENA 1

Francezii au vizitat Stadionul Farul

Articol de - Publicat sambata, 11 octombrie 2008 00:00

Francezii au plecat astăzi la ora 11:30 de la Hotelul Europa, unde sunt cazaţi în staţiunea Eforie Nord, şi s-au îndreptat spre Stadionul Farul.

La 11:55, delegaţia Franţei se afla la stadion, unde a fost aşteptată de aproape 30 de francezi. Jucătorii s-au uitat la stadion şi au strîmbat din nas atunci cînd au văzut gazonul. Domenech nu era nici el mulţumit, privind spre tribune şi spre gazon dezamăgit de starea acestora.

Gourcuff se amuza cu Toulalan, în timp ce Domenech se întreţinea cu Vieira, dîndu-i sfaturi pentru partida de diseară căpitanului francez. Mandanda primea şi el indicaţii de la antrenorul de portari.

Între timp au apărut şi muncitorii care trasau liniile la teren şi au început şi verificările difuzoarelor, moment în care jucătorii francezi s-au speriat de zgomotul provocat de acestea.

Gallas, deşi accidentat, a făcut deplasarea alături de echipa, fiind responsabil cu glumele în cadrul lotului. Henry a acordat autografe suporterilor prezenţi.

La ora 12:25, francezii au plecat înapoi la hotel, unde au luat masa, iar ulterior au studiat casete video cu meciurile echipei naţionale.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  11 Octombrie 2008, 17:47

tu chiar crezi ca isi da Piti demisia dak pierdem ? eu nu cred ca e prea miserupist ca sa stie ce e aia bun simt ...

 •  11 Octombrie 2008, 17:22

Din cauza lui mircea sandu care il tine in spate pe barbutist pe banii si nervii nostri, singura sansa sa ne vedem scapati de piTzurca e sa pierdem cu franta. In conditiile astea mai ca ajungi sa strigi "allez les bleus!". Ce naspa am ajuns! Sa tii cu adversarul ca altfel nu poti scapa de raie.....

 •  11 Octombrie 2008, 14:38

allez les bleus!!!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează