FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA - SPANIA 0-0

Francezii, puşi în gardă de prestaţiile tricolorilor » Cine sunt fotbaliştii români lăudaţi

Articol de GSP - Publicat luni, 28 martie 2016 11:46

România va juca împotriva Franţei în meciul de deschidere de la EURO 2016, pe 10 iunie, iar adversarii "tricolorilor" au urmărit cu atenţie România la meciurile amicale disputate împotriva Lituaniei (1-0) şi Spaniei (0-0).

După remiza obţinută de elevii lui Anghel Iordănescu contra campionilor europeni, jurnaliştii francezi îl atenţionează pe selecţionerul Didier Deschamps că România este foarte bine organizată tactic și nu ştie doar să se apere.

Nicuşor Stanciu şi Adi Popa au fost jucătorii care i-au impresionat pe francezi. L'Equipe notează că Stanciu "a fost foarte prezent în ofensivă, obligându-l pe Casillas la două parade, în minutele 28 şi 33. Căutând mereu spaţii, el a trimis un lob de la 45 de metri într-o situaţie de trei la doi, în minutul 76. A fost singura lui decizie greşită în această seară."

France Football aduce în discuţie trei lucruri pe care Didier Deschamps şi echipa sa ar trebui să le aibă în vedere înaintea întâlnirii de pe 10 iunie.

În primul rând, România nu ştie doar să se apere, iar francezii notează că Spania ar fi avut mari probleme dacă n-ar fi beneficiat de prestaţia ireproşabilă a lui Casillas. Publicaţia îl laudă pe Nicuşor Stanciu, dar avertizează şi asupra evoluţiei lui Adi Popa, care "a condus cele mai bune atacuri ale naţionalei României. Concentrat doar pe a ataca poarta spaniolilor, Popa nu a ezitat să aibă iniţiativa şi să dribleze în careul Spaniei."

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (39)
iobag
iobag  •  29 Martie 2016, 01:01
Postat de alegsandru pe 28 Martie 2016, 13:32

Asta cu turatia minima este ROmaneaua din capul tau, daca Spania a facut asa cevao s-o coste grav ! Dar nu au facut asa ceva pentru ca sunt o echipa mare, iar echipele mari joaca si in amicale nu doar la turnee finale.

Noi suntem campionii amicalelor cu mult inainte de generatia lui hagi,asa ca nu te ambala. E doar un amical .mai ales pentru spanioli

pma77
pma77  •  28 Martie 2016, 18:14

lasa ca e bine ca ne creste si noua cota si mai facem un ban la pariuri :))

andyandrei2015
andyandrei2015  •  28 Martie 2016, 17:39
Postat de hotcocoa pe 28 Martie 2016, 16:53

Luati cu lamaie, anti-stelisti. Luati cu lamaie!

haha,sunt fericit si ma simt bine again !

Vezi toate comentariile (39)
Comentează